Pe Friuli ne arbitreaza Tagliavento !

Centralul Paolo Tagliavento desemnat sa conduca la centru partida dintre echipele bianconere Udinese si Juventus.

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
26 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Pentru a conduce la centru meciul dintre Udinese si Juventus, contand pentru etapa a doua a returului Seriei A, a fost desemnat Paolo Tagliavento din Terni, arbitru care oficiaza pentru a doua oara in acest sezon o partida a bianconerilor din Torino, unde si-a confirmat statulul de central nefavorabil lui Juventus, meci pierdut cu 2-1 pe teren propriu in fata celor de la Palermo (decisiva a fost eliminarea din prima repriza a lui Sissoko).

In total exista cinci precedente cu Tagliavento la centru, bilantul fiind de trei victorii (una contra lui Ascoli in 2005, una contra Bresciei in sezonul de Serie B si una in partida din campionatul precedent de la Cagliari, cand insa a acordat trei penalty-uri impotriva lui Juventus, care pana la urma au ramas doar doua, tusierul intorcand una dintre deciziile gresite ale centralului. In aceesi partida a fost eliminat Zebina), un egal (2-2 la Vicenza) si infrangerea din acest an.

Cinci meciuri in care exista un numitor comun: printre marcatori apare intotdeauna numele lui Alessandro Del Piero.

Pe Stadio Friuli, Tagliavento va fi ajutat (cu mai mult succes speram) de asistentii Fabrizio D?Agostini si Sandro Rossomando. Al patrulea arbitru va fi Antonio Damato.


2 comentarii

AncaJuveGirl
26 ianuarie 2009
Poate de data asta este cu noroc si vom bate pe Udine
JuventinoPerSempre
28 ianuarie 2009
sa speram ca chiar va fii cu noroc