Realul trebuie sa aleaga intre Huntelaar si Diarra pentru Champions League

UEFA a respins cererea lui Real Madrid de a-i folosi atat pe Lassana Diarra cat si pe Huntelaar in Liga Campionilo.r

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
10 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

UEFA a respins solicitarea clubului Real Madrid de a-i inscrie pentru faza a doua a Ligii Campionilor pe ambii jucatori transferati recent, Klaas Jan Huntelaar si Lassana Diarra.

Decizia forului european vine ca urmare a aplicarii articolului 17.18 din regulamentul Champions League in care se specifica faptul ca orice echipa calificata pentru faza eliminatorie a competitiei poate inscrie trei noi jucatori fata de lista anuntata inaintea fazei grupelor dar numai unul dintre acestia poate sa fi evoluat in acelasi sezon intr-o alta competitie europeana. Cum atat Huntelaar cat si Diarra au evoluat in actualul sezon al Cupei UEFA pentru Ajax Amsterdam respectiv Portsmouth, Real Madrid se vede nevoita sa aleaga unul dintre ei pentru fazele superioare ale Ligii Campionilor.

Dupa comunicarea deciziei UEFA, oficiali din cadrul clubului Real Madrid au anuntat ca ar putea apela la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a-si apara cauza.

Real Madrid urmeaza sa evolueze in optimile de finala ale Ligii Campionilor impotriva lui Liverpool, cele doua manse fiind programate pentru 25 februarie si 10 martie.