Lionel Messi rămâne la FC Barcelona!

Principalele știri ale zilei

Lionel Messi rămâne la FC Barcelona!

Lionel Messi a acordat un interviu pentru goal.com în care explică motivele care au dus la decizia sa de a părăsi clubul FC Barcelona și dinamica evenimentelor ulterioare care l-au determinat să își schimbe decizia și să rămână. Din interviu reiese faptul că Messi se simte înșelat de conducerea clubului și mai ales de președintele Bartomeu, care i-a promis că își poate decide singur viitorul la finalul sezonului și care acum nu își ține cuvântul, făcând uz de o chichiță juridică pentru nega o prealabilă înțelegere de onoare.

Am crezut că sunt liber să îmi decid viitorul, președintele a spus întotdeauna că la finalul sezonului pot alege ce este mai bine pentru mine, dar acum spune că dacă nu am anunțat acest lucru până pe 10 iunie nu mai este valabil, deși pe 10 iunie eram încă implicați în lupta pentru campionat din cauza acestui virus care a bulversat programul. Acesta este motivul pentru care voi continua aici. Rămân aici fiindcă președintele spune că singurul mod de a pleca este prin achitarea clauzei de 700 de milioane de euro, ceea ce este imposibil, iar alternativa ar fi să mergem în instanță. Eu nu mă voi judeca niciodată cu FC Barcelona fiindcă este clubul pe care îl iubesc și care mi-a dat totul de când am venit, este clubul vieții mele. Barça mi-a dat totul, eu i-am dat totul și niciodată nu mi-a trecut prin cap că aș putea să părăsesc Barcelona în urma unui proces.

Messi mai trimite o săgeată spre conducerea clubului, spunând că "de mult timp nu există un proiect coerent, doar se fac mutări pentru a acoperi niște găuri și se așteaptă ca lucrurile să meargă de la sine", iar în legătură cu sosirea lui Ronald Koeman pe banca tehnică spune că "este un lucru bun, dar trebuie să vedem cum răspunde echipa și dacă vom fi sau nu competitivi".

 


Articol recomandat
Messi, în timpul interviului pentru goal.com
Interviul lui Lionel Messi pentru goal.com: “În ultimul an nu am fost fericit la Barcelona. Președintele m-a dus cu vorba”
Lionel Messi a acordat un interviu site-ului goal.com în care vorbește despre motivele care au dus la decizia sa de a se despărți și, ulterior, de a rămâne la FC Barcelona.