Trezeguet s-a decis: „Adio, Franta!”

David Trezeguet a renuntat definitiv la nationala Frantei

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
26 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Parea ca situatia poate evolua spre bine dupa ultimele contacte dintre David Trezeguet, atacantul lui Juventus si selectionerul Frantei Raymond Domenech care sa culmineze cu o revenirea a jucatorului in tricoul nationalei, insa lucrurile iau sfarsit prin decizia lui David de a renunta definitiv la echipa nationala, dupa cum a declarat intr-un recent interviu pentru „France Football”.

„In timpul accidentarii mele am avut si mai mult timp sa reflectez si am analizat acesti ultimi patru ani sub comanda lui Domenech, ceea ce s-a intamplat inainte si dupa ultimele Europene. Nu sunt genul de persoana care isi schimba ideile si modul de a gandi de pe o zi pe alta. Federatia franceza a facut alegerea de a continua cu Domenech, cu atat mai rau pentru ei. Nu sunt multumit de modul in care functioneaza lucrurile la nationala. Cu Franta am terminat.”


2 comentarii

songoku
26 ianuarie 2009
mai bine...evitam posibilele accidentari la national
JuventinoPerSempre
28 ianuarie 2009
daca nu e apreciat mai bine nu