Ashley Young, pregătit de duelul cu echipa pentru care a debutat în Premier League

Ashley Young a prefaţat meciul dintre Watford şi Manchester United, programat în cadrul etapei cu numărul 14 din Premier League

Ashley Young, Manchester United
28 noiembrie 2017

Jucătorul de bandă în vârstă de 32 de ani al lui Manchester United, Ashley Young, se aşteaptă la un meci dificil în etapa a 14-a din Premier League, când formaţia de pe Old Trafford se va deplasa pe Vicarage Road Stadium pentru confruntarea cu Watford, echipa la care Ashley Young s-a format ca jucător şi pentru care a disputat primele partide în Premier League, după promovarea din Championship.

Fundaşul stânga al “Diavolilor”, reprofilat pe acest post după ce multă vreme a ocupat o poziţie mult mai ofensivă, s-a alăturat grupelor de copii ale lui Watford la vârsta de 10 ani, pentru ca în perioada 2003–2007 să facă pasul decisiv la echipa mare. În 2007 jucătorul englez s-a transferat la Aston Villa, dar Watford păstrează un loc special în sufletul său, chiar dacă clubul a suferit o transformare aproape totală faţă de perioada din urmă cu un deceniu: “Mai cunosc încă unele persoane care lucrează acolo şi mai am încă prieteni în cadrul clubului.” – a explicat jucătorul lui Manchester United, înainte de duelul de Vicarage Road Stadium, programat a se disputa în această seară.

“Discut cu ei din când în când pentru a vedea cum mai decurg lucrurile. Desigur, voi reveni acolo cu cea mai mare plăcere, este un loc în care m-am aflat de la 10 la 21 de ani. Este locul unde am crescut, atât ca fotbalist, cât şi ca persoană, unde am învăţat aspectele de bază din jocul meu şi este întotdeauna frumos să am ocazia de a reveni la Watford, dar va fi şi mai frumos dacă vom merge acolo şi vom obţine toate cele trei puncte. Însă va fi un meci dificil. Watford a avut parte de evoluţii foarte bune, mai ales pe teren propriu, aşadar ştim că ne aşteaptă o partidă foarte complicată.” – a adăugat Ashley Young, citat de presa britanică.

Echipa pregătită Jose Mourinho de a fost învinsă cu scorul de 3-1 pe arena Vicarage Road în stagiunea anterioară şi nu îşi permite un deznodământ similar în această seară, pentru a nu risca să piardă şi mai mult contactul cu Manchester City în clasamentul Premier League. Watford ocupă un loc liniştitor în zona de mijloc a ierarhiei, după un start de sezon pozitiv sub comanda lui Marco Silva, ale cărui rezultate recente au atras atenţia unor cluburi importante din campionatul Angliei: “A dovedit că este un antrenor foarte bun.” – a precizat Ashley Young, al cărui şut deviat a dus la golul prin care Manchester United s-a impus în weekend pe teren propriu cu Brighton – “A construit o echipă care practică un fotbal frumos, înscrie goluri şi câştiga meciuri, aşadar se descurcă foarte bine. Dar eu am spus întotdeauna că noi nu trebuie să ne concentrăm pe celelalte echipe. Ştim că jucăm în deplasare, contra unui adversar dificil, dar dacă vom evolua la nivelul nostru maxim, vom obţine toate cele trei puncte.” – a concluzionat Ashley Young.