Champions League
Real Sociedad
Real Sociedad
00
Red Bull Salzburg
Red Bull Salzburg

Real Sociedad 0-0 Salzburg. Alexander Schlager închide poarta campioanei Austriei

Meciul Real Sociedad - Red Bull Salzburg s-a terminat 0-0, după o serie de intervenții decisive ale portarului austriac Schlager.

Rezumat realizat de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
30 noiembrie 2023
Alexander Schlager a închis poarta lui RB Salzburg în meciul cu Real Sociedad, scor 0-0
Alexander Schlager a închis poarta lui RB Salzburg în meciul cu Real Sociedad, scor 0-0
 • Cu calificarea în primăvara Champions League deja asigurată, Real Sociedad și-a permis o evoluție relaxată pe teren propriu cu Red Bull Salzburg și a abordat meciul cu șase schimbări în unsprezecele de start, obținând în final doar un punct la capătul unui duel cu multe ocazii, dar fără goluri.
 • În afară de cele aproape 2 milioane de euro în plus care ar fi intrat în contul clubului basc în cazul unei victorii, remiza nu o încurcă cu nimic pe Real Sociedad, pentru care un punct în derby-ul din deplasare cu Inter Milano este suficient pentru câștigarea grupei. În schimb o victorie ar fi asigurat calificarea campioanei Austriei în Europa League, obiectiv care încă îi este la îndemână și pe care îl poate atinge chiar și în cazul unei înfrângeri la mai puțin de trei goluri în meciul direct cu Benfica de pe teren propriu.
 • Absența unor jucători de bază precum Le Normand, Merino sau Kubo din primul unsprezece nu a părut să conteze pentru Real Sociedad, care a dominat prima repriză în care a avut o posesie de 65% și câteva situații bune în primele zece minute, la care Salzburg a răspuns cu un șut al lui Nené în bara laterală a porții apărate de Remiro la capătul unui contraatac eficient.
 • Nu au fost ocazii nici în partea secundă, în care portarul Alexander Schlager, titular în șase meciuri ale Austriei în campania de calificare la EURO 2024, a închis poarta lui Salzburg cu o serie de intervenții spectaculoase. Cea mai importantă a fost chiar la intrarea în prelungiri când Sociedad a beneficiat de o lovitură liberă de la 20 de metri, dar Schlager a scos din vinclu mingea șutată bine de Take Kubo, care intrase pe teren în minutul 74.
 • Raportul 21-4 al șuturilor din acest meci vorbește despre superioritatea în atac a celor de la Sociedad, însă partida s-a terminat 0-0, doar a patra remiză albă în 80 de partide din actuala ediție a Ligii Campionilor.
Real Sociedad - Red Bull Salzburg 0-0, fișa tehnică

ECHIPELE în meciul Real Sociedad - Red Bull Salzburg: Jon Pacheco, primele minute pentru Real Sociedad după 28 de zile

Slide spre stânga pentru a vedea echipele de start, schimbările și notele jucătorilor

Statisticile meciului Real Sociedad - Red Bull Salzburg 0-0

Real Sociedad
Șuturi Real Sociedad
 • Total: 21
 • Pe poartă: 7
70-30
Posesie (%)
 • Real Sociedad
 • Red Bull Salzburg
Red Bull Salzburg
Șuturi Red Bull Salzburg
 • Total: 4
 • Pe poartă: 1
Total șuturi (inclusiv în blocaj)
21
4
Șuturi pe poartă
7
1
Șuturi pe lângă poartă
9
1
Șuturi blocate
5
2
Faulturi comise
10
9
Cornere
9
2
Cartonașe galbene
1
1
Parade portar
1
7
Total pase
603
255
Pase completate
518
172
Acuratețe pase
86%
67%