Timo Werner, aproape de un transfer la Chelsea

Principalele știri ale zilei

Timo Werner, aproape de un transfer la Chelsea

Chelsea este aproape să își asigure transferul atacantului german Timo Werner, după cum anunță la unison presa engleză. Gruparea londoneză încă negociază cu RB Leipzig în speranța de a nu plăti în integralitate clauza de reziliere, însă s-a înțeles deja pentru un contract pe cinci ani cu jucătorul care a marcat 31 de goluri în acest sezon.

Liverpool a fost de asemenea interesată de transferul lui Werner, însă pandemia de coronavirus nu permite echipei lui Jurgen Klopp să plătească 50 de milioane de euro în această vară pentru un singur jucător. Chelsea nu are probleme cu banii, după ce a avut interdicție la transferuri în 2019 și nici nu a cumpărat jucători în fereastra din luna ianuarie. În schimb gruparea londoneză și-a asigurat pentru sezonul următor serviciile playmaker-ului Hakim Ziyech de la Ajax, al cărui transfer pe Stamford Bridge se va oficializa pe 1 iulie.

Conform presei engleze, următoarea țintă a lui Chelsea este un fundaș stânga, numele vehiculate în acest moment fiind Ben Chilwell de la Leicester sau Nicolas Tagliafico de la Ajax.