Suso discută despre viitorul său la Milan şi o posibilă revenire la Liverpool

Atacantul spaniol al lui AC Milan, Suso, a discutat despre viitorul său alături de gruparea milaneză, după zvonurile privind o revenire la Liverpool

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
16 ianuarie 2018
Suso, AC Milan
Suso, AC Milan

Atacantul spaniol al celor de la AC Milan, Suso, a negat că ar fi aproape de o despărţire de gruparea milaneză în această iarnă, în ciuda numeroaselor zvonuri privind o posibilă revenire a sa la în Premier League, la Liverpool, încă din a doua parte a stagiunii 2017/2018. Jucătorul în vârstă de 24 de ani s-a dovedit unul dintre cei mai buni oameni ai lui AC Milan în acest sezon, deşi formaţia rossonero nu are parte de un sezon pozitiv, aflându-se momentan doar în partea a doua a clasamentului Serie A.

Totuşi, evoluţiile lui Suso au reprezentat unul dintre puţinele aspecte pozitive pentru gruparea de pe stadionul San Siro, atacantul spaniol reuşind să înscrie şapte goluri până acum, într-o perioadă în care randamentul său excelent i-a adus inclusiv debutul la echipa naţională a Spaniei, consemnat în luna noiembrie a anului trecut. Conform informaţiilor recente din presa britanică, Suso ar fi urmat să revină la Liverpool, club pe care l-a părăsit în anul 2015 – pentru a-l înlocui pe brazilianul Philippe Coutinho, a cărui mutare la liderul din clasamentul Primera Division, FC Barcelona, a fost finalizată recent.

Talentatul jucător spaniol a infirmat această ipoteză prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său oficial de Instagram: „Am semnat recent o prelungire a contractului importantă şi mă concentrez doar pe ceea ce se întâmplă pe teren. Este treaba impresarilor mei să se gândească la piaţa de transferuri, însă am citit totul, zvonurile, dorinţele, presupusele negocieri şi lipsa de acurateţe a faptelor, aşadar doresc să fac o clarificare. În primul rând nu mă interesează clauza de reziliere, contează doar ca în următoarele cinci luni să fim protagonişti pe teren. În al doilea rând, un club istoric şi special precum AC Milan merită respect, s-au concentrat foarte mult pe mine şi au investit enorm. În al treilea rând, contează doar dorinţa mea, iar în acest moment eu îmi doresc să rămân aici, restul sunt doar speculaţii. Forza Milan, Suso.” – a scris fostul atacant al celor de la Almeria şi Genoa.

Serie A se va relua în acest sfârşit de săptămână, când AC Milan va avea o dificilă deplsare pe Sardegna Arena, contra celor de la Cagliari.