Unai Emery, nederanjat de escapadele nocturne ale lui Neymar

Antrenorul celor de la Paris Saint-Germain, Unai Emery, a discutat despre stilul de viaţă al atacantului brazilian Neymar

Neymar, Unai Emery (Paris Saint-Germain)
22 noiembrie 2017

Stilul de viaţă nonconformist al lui Neymar nu reprezintă o noutate pentru nimeni, cu atât mai mult pentru Paris Saint-Germain, care a fost dispusă să accepte pretenţiile şi extravaganţele starului brazilian prin transferul său de la Barcelona. Iar tehnicianul liderului din clasamentul Ligue 1, Unai Emery, consideră cu nu este nicio problemă cu maniera în care Neymar alege să îşi petreacă timpul liber, atât timp cât nu există restricţii impuse de staff-ul său tehnic sau de către oficialii clubului francez:

“Neymar este un fotbalist responsabil, dar la fel de adevărat rămâne şi faptul că este un băiat tânăr, care, atunci când este liber, are dreptul să se bucure de viaţă alături de prietenii săi. Nu este nimic în neregulă cu lucrul acesta, deoarece apoi se antrenează foarte bine şi munceşte mult.” – a declarat tehnicianul celor de la Paris Saint-Germain, Unai Emery, în cadrul conferinţei de presă prin care a prefaţat meciul cu scoţienii de la Celtic, contând pentru faza grupelor din UEFA Champions League. Întrebat despre desele escapade nocturne ale lui Neymar, mediatizate intens prin intermediul articolelor din presă, ca urmare a postărilor şi a fotografiilor postate de atacantul brazilian prin intermediul reţelelor de socializare, Unai Emery a adăugat: “Este un subiect de interes mai ales pentru voi, cei din presă. Din punctul meu de vedere jucătorul se pregăteşte exemplar la antrenamente şi nu este nicio problemă din acest punct de vedere.”

Fostul atacant al celor de la FC Barcelona a fost prezent la Londra, unde echipa naţională a Braziliei a disputat în urmă cu o săptămână un meci amical cu reprezentativa Angliei, încheiat la egalitate, scor 0-0, pentru ca apoi să petreacă noaptea alături de cântăreaţa Demi Lovato şi prezentatoarea tv Layla Anna-Lee. Cei trei au vizitat exclusivistul Casino Ambassador din Mayfair, cu Neymar şi o parte a colegilor săi de la echipa naţională părăsind locul la ora 6 dimineaţa.

Paris Saint-Germain este singura echipă neînvinsă din Franţa după 13 etape de campionat, având deja un avantaj important în fruntea clasamentului, graţie celor şase puncte în faţa campioanei AS Monaco. Următoarea rundă din Ligue 1 va programa mult aşteptata partidă dintre AS Monaco şi Paris Saint-Germain, care va avea loc pe Stade Louis II, dumincă, de la ora 22:00.