AC Milan nu ia în calcul varianta aducerii lui Carlo Ancelotti

Directorul sportiv al lui AC Milan, Massimiliano Mirabelli, a infirmat posibilitatea ca Vincenzo Montella să fie înlocuit de Carlo Ancelotti

Articol scris de - unul din pilonii proiectului FootballClub.ro, coordonatorul comunității fanilor echipei Juventus Torino, totodată un bun cunoscător și analist obiectiv al întregului fotbal italian și al celui englez, cu peste 3000 de articole scrise despre fotbalul la nivel de club și zeci de cronici de meci scrise la turneele finale.
29 septembrie 2017
Vincenzo Montella, Massimiliano Mirabelli (AC Milan)
Vincenzo Montella, Massimiliano Mirabelli (AC Milan)

„Carlo Ancelotti a demonstrat că este unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Demiterea sa de la Bayern Munchen este regretabilă, nu ştim de ce s-a ajuns la o astfel de decizie. Noi avem un antrenor mai tânăr decât Ancelotti, dar la fel de bun precum Carlo. Credem în acest proiect alături de Montella şi ne dorim să mergem până la capăt cu el. Montella este antrenorul nostru şi asa va rămâne în continuare.” – directorul sportiv al celor de la AC Milan, Massimiliano Mirabelli infirmă posibilitatea ca fostul antrenor al celor de la Bayern Munchen, Carlo Ancelotti, să ajungă pe banca tehnică a grupării din Milano.

Anunţul oficial în ceea ce priveşte demiterea fostului tehnician al lui Real Madrid şi Paris Saint-Germain a fost făcut public în cursul zilei de joi, iar presa din Italia nu a ratat ocazia de a specula cu privire la o posibilă înlocuire a lui Vincenzo Montella, după un început de sezon sub aşteptări având în vedere investiţiile masive făcute de Milan în această vară. Totuşi, directorul sportiv al milanezilor, Massimiliano Mirabelli, a confirmat că Montella va continua pe banca clubului rossonero, într-un interviu acordat la microfonul Sky Sport la puţine minute după fluierul final al confruntării dintre AC Milan şi Rijeka, contând pentru clasamentul grupei D din UEFA Europa League:

„Ştim foarte bine că nu trebuie să ne entuziasmăm după un rezultat pozitiv, la fel cum nu trebuie să fim deprimaţi după un rezultat mai puţin bun. Trebuie să existe un echilibru. Va fi greu în continuare, dar rezultatele şi obiectivele le vom îndeplini cu echilibru şi linişte. Demiterea preparatorului fizic Emanuele Marra? Nu ne permitem să intervenim asupra deciziilor luate de Montella sau să le punem la îndoială. Nu este un lucru obişnuit să schimbi preparatorul fizic în luna septembrie, dar avem încredere totală în antrenorul nostru şi îi susţinem decizia.” – a declarat Massimiliano Mirabelli la finalul partidei câştigate de AC Milan contra celor de la Rijeka cu scorul de 3-0, graţie unui gol marcat de Patrick Cutrone în ultimul minut al prelungirilor.