Antonio Tapia, increzator inainte de vizita Barçei: „Traversam un moment bun”

Antrenorul Malagai crede ca echipa sa poate obtine un rezultat bun in infruntarea cu FC Barcelona din Primera Division

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
31 octombrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Antrenorul Malagai, Antonio Tapia, s-a aratat increzator in sansele echipei sale de a obtine un rezultat bun impotriva lui FC Barcelona in infruntarea de sambata seara de pe Estadio La Rosaleda.

„Barcelona este un rival teribil si nimeni nu pune la indoiala potentialul lor in acest moment”, a declarat tehnicianul. „Cu toate acestea, noi jucam acasa si traversam un moment bun atat din punct de vedere al jocului cat si al rezultatelor, cu patru victorii consecutive in campionat”.

„Barcelona este intr-un moment bun, cu jucatori care se implica total, dar si noi jucam bine si echipa mea este capabila sa faca un joc colectiv bun”.

Tapia stie cum poate echipa sa sa isi surprinda adversarul: „Trebuie sa avem posesia mingii fiindca altfel ne vor depasi. In plus, va trebui sa fructificam ocaziile pe care ni le vom crea”.