Barça ar putea relua ofensiva pentru Arshavin

Andrei Arshavin este din nou o tinta pentru FC Barcelona care ar putea relua tratativele pentru aducerea sa pe Camp Nou in perioada de transferuri din ianuarie.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
14 noiembrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Conform cotidianului Sport, FC Barcelona ar putea relua tratativele pentru aducerea lui Andrei Arshavin pe Camp Nou in perioada de transferuri din luna ianuarie.

Jucatorul rus a fost dorit insistent in aceasta vara de conducerea tehnica a catalanilor dar suma de transfer de 25 de milioane de euro s-a dovedit o bariera de nedepasit in calea transferului. Aceasta suma ar putea scadea insa in aceasta iarna in conditiile in care insusi jucatorul a declarat ca, orice s-ar intampla, nu va mai continua sa joace la Zenit St.Petersburg.

Intrebat despre posibilitatea aducerii lui Arshavin, Pep Guardiola s-a aratat interesat de realizarea acestui transfer: „Este un jucator foarte bun”, a declarat antrenorul. „Deocamdata ma concentrez asupra jucatorilor pe care ii am la dispozitie, dar cand piata transferurilor se va redeschide in iarna vom vedea. Vorbim insa despre un jucator deosebit”.

Pe de alta parte, directorul sportiv Txiki Begiristain a declarat pentru cotidianul El Mundo Deportivo ca FC Barcelona nu intentioneaza sa aiba in iarna vreo activitate pe piata transferurilor daca nu vor interveni accidentari de ultim moment, acest lucru insemnand ca nici nu vor veni, dar nici nu vor pleca jucatori de pe Camp Nou.

Intrebat despre un posibil transfer la un mare club din Europa dupa ce alaturi de Barcelona a intrat pe fir si Real Madrid, Ashavin a declarat: „Pentru moment sunt doar zvonuri si n-ar avea niciun sens sa le comentez. Ar trebui sa se inteleaga un lucru simplu: cel mai important lucru pentru mine este daca Zenit va fi de acord ca eu sa plec. Este evident ca nimeni nu este dispus sa dea 25 de milioane pe Arshavin deci problema este stabilirea unui pret rezonabil. Cand acest pret va fi stabilit, vom putea vorbi despre un posibil transfer si despre preferintele mele”.

Intr-un interviu acordat in aceasta vara cotidianului Sport (interviu pe care il puteti citi AICI), Arshavin declarase ca visul sau este sa joace la FC Barcelona.

Credeti ca ar trebui cumparat Arshavin in aceasta iarna?


1 comentariu

kimi
14 noiembrie 2008
Daca suma de transfer ar fi undeva la 10-13 milioane de euro Arsavin ar trebui cumparat. Chiar daca Iniesta joaca fenomenal pe banda stanga si mai este si Henry in peisaj, un jucator de valoare in plus nu cred ca ar dauna. Mai multe de 13 milioane nu cred ca se merita.