Barça l-ar fi dat pe Xavi pentru Fabregas

Oficialii catalani au luat in considerare in aceasta vara vanzarea lui Xavi si Gudjohnsen pentru a-i face loc in echipa lui Cesc Fabregas.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
31 octombrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Postul catalan de radio Ona FM a dezvaluit modul in care oficialii clubului FC Barcelona au incercat in aceasta vara sa obtina transferul lui Cesc Fabregas de la Arsenal.

Cu cateva zile inainte de debutul Campionatului European din Elvetia si Austria, un trio format din presedintele Joan Laporta, vicepresedintele Marc Ingla si un alt oficial s-a intalnit cu reprezentantii jucatorului, propunerea catalanilor fiind ca Cesc Fabregas sa fie adus la pachet impreuna cu Alexander Hleb pentru a evita astfel furia fanilor care nu ar vedea cu ochi buni achitarea unei sume importante de bani pentru un fost junior al clubului.

Pentru a-l convinge pe Fabregas sa semneze, oficialii Barçei si-au dat acordul sa ii vanda pe Xavi si Gudjohnsen. In cele din urma nici una din aceste tranzactii nu s-a materializat, dupa ce tanarul Cesc a preferat sa ramana la Arsenal.


3 comentarii

Shininq
31 octombrie 2008
As vrea sa revina Fabregas la Barca, dar probabil cei de la Arsenal vor cere o suma imensa pentru el si nu cred ca se va materializa transferul. Oricum Iniesta este cel putin la fel de bun ca Cesc.
FCBARCELONA
31 octombrie 2008
doamne fereste sa-l dea pe xavi,e prea bun,dar si fabregas merita la barca
Taker
11 mai 2009
Ar fi fost o nesimtire totala sa-l de-a afara pe un jucator care sa dedicat trup si suflet acestui club in dauna unuia care desi si-a inceput cariera la acest club stramba din nas la ofertele facute!