Barcelona, din nou pe primul loc in Spania dupa 530 de zile!

FC Barcelona a revenit in mod provizoriu pe prima treapta a clasamentului din Primera Division dupa o pauza de 530 de zile

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
26 octombrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

FC Barcelona nu doar ca a defilat printr-un joc entuziasmant in fata Almeriei pe Camp Nou, dar rezultatul de 5-0 a si propulsat-o pe prima pozitie a clasamentului din Spania dupa o pauza de 530 de zile!

Evident, catalanii ocupa aceasta pozitie in mod provizoriu inainte ca Valencia, Sevilla si Villarreal sa dispute si ele partidele contand pentru etapa a opta contra lui Recreativo Huelva, Malaga si respectiv Atletico Madrid, dar revenirea Barçei pe cea mai inalta treapta a clasamentului fie si doar pentru o zi nu trebuie trecuta cu vederea.

Ultima oara cand echipa blaugrana s-a aflat pe primul loc in Primera Division se intampla in sezonul 2006-2007, sezon pe care catalanii l-au controlat pana spre final si in care au pierdut titlul in ultima etapa in dauna rivalilor de la Real Madrid. Pe 13 mai 2007 FC Barcelona remiza pe propriul teren contra lui Betis (1-1) dupa un gol primit in minutul 89′ si parasea locul 1, pozitie interzisa ulterior pana la victoria contra Almeriei din sezonul 2008-2009!


2 comentarii

FCBARCELONA
26 octombrie 2008
barcelona este in sfarsit pe locul pe care il merita.barca e cea mai buna
adrian
19 martie 2010
barcelona barcelona barcelona ole oleola cea mai tare echipa din lume barcelona barca barca barca