Barcelona este interesata de fundasul stanga algerian Nadir Belhadj

Conform presei britanice, FC Barcelona este interesata de fundasul stanga algerian Nadir Belhadj care evolueaza la Portsmouth.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
1 decembrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Conform presei din Anglia, FC Barcelona ar fi interesata de fundasul stanga algerian Nadir Belhadj (26 de ani), jucator al clubului francez Lens care care evolueaza sub forma de imprumut la Portsmouth, in Premier League.

Belhadj a fost pana la inceputul acestui an jucatorul lui Olympique Lyon dar a prins cu greu primul unsprezece dupa ce multipla campioana a Frantei l-a transferat pe campionul mondial Fabio Grosso. Pe 7 ianuarie a semnat un contract cu Lens, pretul tranzactiei fiind de 3,6 milioane de euro, dar avea sa fie imprumutat la Portsmouth pe 1 septembrie, clubul englez avand optiunea de a-l cumpara definitiv la finalul sezonulului.

Belhadj a fost desemnat cel mai bun jucator al meciului pe care Portsmouth l-a terminat la egalitate cu AC Milan in Cupa UEFA, prestatia sa fiind laudata de presa internationala.

Belhadj are la activ 28 de selectii si este om de baza in nationala Algeriei pentru care a si marcat de 3 ori.


1 comentariu

FCBARCELONA
1 decembrie 2008
mai bun ar fi gareth bale.