Barcelona este interesata de Van Persie

FCBarcelona ar putea sa incerce sa il transfere pe Robin van Persie de la Arsenal Londra la schimb cu Thierry Henry.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
21 decembrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Conform tabloidului britanic The Daily Mail, FC Barcelona l-ar putea transfera la vara pe internationalul olandez Robin van Persie (25 de ani) pentru a-l inlocui pe Thierry Henry (31).

In opinia jurnalistilor britanici, sunt sanse mari ca Henry sa doreasca sa paraseasca Barcelona cu destinatia Anglia pentru a fi mai aproape de fiica sa, fapt ce i-a determinat pe oficialii Barcelonei sa demareze cautarile pentru o aripa stanga.

Van Persie are contract cu Arsenal pana in 2011 dar o eventuala oferta a catalanilor care sa il includa si pe Henry (jucator iubit in continuare pe Emirates) ar putea deschide calea negocierilor.


2 comentarii

FCBARCELONA
21 decembrie 2008
mai bine ar veni walcott
razvan_viola
26 decembrie 2008
e un jucator de valoare...imi place...dar se accidenteaza mult prea usor si marea majoritate a timpului va lipsi...asa ca trebuie sa fie f atenti cu el ca e sensibil...