Bojan Krkic este dorit de Ajax

Bojan Krkic este dorit de clubul Ajax Amsterdam ca inlocuitor al lui Klaas Jan Huntelaar, recent transferat la Real Madrid.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
11 decembrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Intr-un articol din cotidianul As se arata ca Ajax Amsterdam este interesata de transferul internationalului spaniol de tineret Bojan Krkic (18 ani).

Conform publicatiei madrilene, antrenorul lui Ajax, Marco van Basten, il considera pe Bojan cel mai potrivit inlocuitor pentru Klaas Jan Huntelaar, recent transferat la Real Madrid. In aceste conditii, Lancierii ar fi interesati de un transfer definitiv si sunt dispusi sa inainteze o oferta de 12-15 milioane de euro.

De partea cealalta, Bojan ar fi dispus sa paraseasca temporar Barcelona pentru a acumula mai multe minute de joc dar nu ar fi de acord cu varianta unui transfer definitiv.

Bojan Krkic si-a prelungit in aceasta vara contractul cu FC Barcelona pana in 2013, avand o clauza de reziliere de 80 de milioane de euro.


6 comentarii

Ciprian M.
11 decembrie 2008
sper sa fie doar o gluma...Barcelona are nevoie de Bojan
kimi
11 decembrie 2008
Eu n-as avea nimic impotriva sa mearga ca imprumut, macar pana in vara cu optiune de prelungire pentru inca un an. La Barcelona este greu sa joace meci de meci si mi se pare si iesit din forma (cel putin fata de anul trecut). Ajax mi se pare o alegere fericita pentru ca acolo se joaca un fotbal asemanator celui pe care il practica Barcelona.
Shininq
12 decembrie 2008
Bojan nu cred ca va pleca, cel putin nu in viitorul apropiat. El are un debut de sezon mai putin reusit, dar sa nu uitam ca are DOAR 18 ani! Probabil ca se gandeste la sezonul trecut foarte bun si incearca sa fie macar la fel de bun, iar din aceasta cauza mi se pare putin debusolat. Sunt sigur ca Guardiola il va readuce pe calea cea buna.
yo!
13 decembrie 2008
Varianta imprumutului pentru 1 sau 2 ani este ok.Insa ar fi o mare prerdere pentru echipa daca lar vinde
Alex
14 decembrie 2008
Nici vorba! De imprumutat da...dar in niciun caz nu trebuie dat definitiv indiferent de suma. Bojan este foarte talentat si avand in vedere ca Henry trece de 30 de ani...trebuie tinut.Are tot viitorul in fata.
FCBARCELONA
14 decembrie 2008
un imprumut pentru un an ar merge,va conta pt experienta lui bojan