Bojan: "Speram sa joc mai mult"

Tanarul atacant al Barcelonei Bojan Krkic a afirmat ca spera sa fie folosit mai mult in actualul debut de sezon dar ca are in continuare rabdare.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
27 octombrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

„Poate am jucat mai putine minute decat ma asteptam dar antrenorul este foarte atent cu mine, vrea sa elimin orice presiune iar eu sunt linstit si pregatit sa profit de orice oportunitate care mi se ofera”, a declarat Bojan Krkic pentru emisiunea Hat-trick de la postul de televiziune Canal 33.

„Sunt constient ca in fata mea sunt trei jucatori fantastici iar eu sunt abia la inceputul carierei. Am 18 ani si sunt mandru ca pot juca la aceasta varsta in prima echipa a Barcelonei. Nu sunt un jucator resemnat, mi-ar placea sa joc fiecare minut din fiecare meci pentru ca imi place sa joc, dar trebuie sa am rabdare”.

„In lumea fotbalului trebuie sa traiesti in prezent. Pentru mine sezonul trecut a fost unul riscant dar s-a terminat bine, mult mai bine decat sperau unii sau decat am sperat chiar eu insumi. Poate ca in sezonul actual ma asteptam sa fiu folosit putin mai mult dar circumstantele au fost diferite si accept acest lucru. Trebuie sa muncesc mai mult pentru a castiga increderea antrenorului”.

Intrebat despre relatia sa cu Frank Rijkaard, Bojan a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului tehnician de pe Camp Nou: „Trebuie sa ii fiu recunoscator, este un mare antrenor si un om foarte important pentru mine pentru ca mi-a oferit o experienta fantastica, dandu-mi posibilitatea sa joc in meciuri foarte importante ca de exemplu cel de pe Bernabeu”.


1 comentariu

PierrotClown
30 august 2009
.