La Liga
Cadiz
Cádiz
03
Real Madrid
Real Madrid
Rodrygo 14
Rodrygo 64
Jude Bellingham 74

Cádiz 0-3 Real Madrid. Show Rodrygo pe malul Atlanticului

Două goluri și un assist pentru Rodrygo în meciul Cádiz - Real Madrid 0-3, în care Jude Bellingham a închis tabela.

Rezumat realizat de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
26 noiembrie 2023
Rodrygo, în meciul Cadiz - Real Madrid 0-3
Rodrygo, în meciul Cadiz - Real Madrid 0-3
 • Intrat în unsprezecele de start ca urmare a absenței de ultima oră a lui Brahim Diaz, Rodrygo a oferit un adevărat recital și a contribuit la toate golurile prin care Real Madrid s-a impus cu 3-0 la Cádiz și a revenit pentru cel puțin o zi pe primul loc în clasamentul din Spania.
 • Era mult entuziasm la Cádiz în legătură cu meciul cu Real Madrid deși seria de nouă meciuri consecutive fără victorie nu justifica optimismul din tabăra gazdelor, însă pe teren a fost prea puțin suspans după ce Realul a deschis scorul relativ repede prin Rodrygo, care a concretizat cu un șut în vinclu în minutul 14 o superbă acțiune personală în care s-a descurcat singur în careul aglomerat al gazdelor.
 • Șansele de egalare ale lui Cádiz au apărut în finalul primei reprize în urma unor faze fixe sau șuturi de la distanță care au prilejuit o paradă spectaculoasă a lui Lunin, titular în poarta lui Real Madrid ca urmare a absenței lui Kepa Arrizabalaga.
 • Luka Modric a lovit bara în minutul 63, apoi și-a trecut în cont un assist la faza următoare pentru Rodrygo, care a marcat pentru 2-0 după o altă acțiune de brazilian autentic în care a trecut în dribling de toți jucătorii ieșiți în întâmpinare.
 • Rodrygo a mai avut o acțiune importantă în axul central în minutul 74, iar de această dată a pasat decisiv pentru Jude Bellingham, care a marcat cu un șut la colțul lung al 14-lea său gol în 15 meciuri pentru Real Madrid și și-a consolidat prima poziție în clasamentului golgheterilor din Spania, în care Antoine Griezmann se apropiase la un singur gol după propria reușită din ziua anterioară.
Cádiz - Real Madrid 0-3, fișa tehnică

ECHIPELE în meciul Cádiz - Real Madrid: Gonzalo García, debut stagional la Real Madrid

Slide spre stânga pentru a vedea echipele de start, schimbările și notele jucătorilor

Statisticile meciului Cádiz - Real Madrid 0-3

Cádiz
Șuturi Cádiz
 • Total: 13
 • Pe poartă: 4
39-61
Posesie (%)
 • Cádiz
 • Real Madrid
Real Madrid
Șuturi Real Madrid
 • Total: 14
 • Pe poartă: 5
Total șuturi (inclusiv în blocaj)
13
14
Șuturi pe poartă
4
5
Șuturi pe lângă poartă
5
3
Șuturi blocate
4
6
Faulturi comise
16
16
Cornere
4
4
Ofsaiduri
1
1
Cartonașe galbene
3
3
Parade portar
3
4
Total pase
401
653
Pase completate
342
598
Acuratețe pase
85%
92%