Dani Alves poate juca cu Gijon!

Dani Alves poate evolua pentru FC Barcelona in meciul de campionatul cu Sporting Gijon dupa ce comisia de apel a federatiei a anulat cartonasul galben primit de brazilian contra lui Santander.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
6 februarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Comisia de apel a Federatiei Spaniole de Fotbal a decis ieri sa anuleze cartonasul galben primit de Dani Alves in meciul cu Racing Santander. Fundasul Barçei fusese avertizat pentru o cadere in careul advers intr-o faza petrecuta spre finalul intalnirii, primind astfel al cincilea cartonas galben din acest sezon, fapt care i-ar fi atras automat suspendarea pentru urmatorul meci de campionat.

Decizia comisiei federale ii permite astfel lui Alves sa fie prezent pe teren in partida pe care FC Barcelona o va sustine duminica in fata propriilor suporteri contra lui Sporting Gijon.

Conform presei spaniole, Pep Guardiola ii va avea la dispozitie pentru acest meci si pe Carles Puyol si Seydou Keita, ambii refacuti dupa accidentari.