Directorul sportiv al clubului Lazio, Igli Tare, discută despre viitorul lui Sergej Milinkovic-Savic

Directorul sportiv al lui Lazio, Igli Tare, a explicat că mijlocaşul sârb Sergej Milinkovic-Savic va părăsi echipa capitolină doar în cazul unei oferte de peste 90 de milioane de euro

Sergej Milinkovic-Savic, Lazio
29 martie 2018

Directorul sportiv al clubului Lazio, Igli Tare, a confirmat faptul că echipa din capitala Italiei îşi doreşte să îl păstreze pe Sergej Milinkovic-Savic, însă a recunsocut că jucătorul ar putea fi cedat în cazul unei oferte foarte bune din punct de vedere financiar, în valoare de aproximativ 90 milioane de euro. Mijlocaşul sârb s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni oameni ai lui Lazio în actualul sezon, iar evoluţiile sale excelente au atras atenţia unor cluburi importante din Europa, numele său fiind pus în strânsă legătură cu un posibil transfer în Premier League, la Manchester United, sau chiar la deţinătoarea trofeului UEFA Champions League, Real Madrid. Liderul din clasamentul Ligue 1, Paris Saint-Germain, pare a fi la rândul său interesată de jucătorul în vârstă de 23 de ani.

Întrebat despre viitorul mijlocaşului sârb, Igli Tare a declarat: “Nu ştiu cât de mult ar valora în acest moment şi nici nu vreau să mă gândesc la asta. Cu siguranţă este vorba despre o sumă mai mare de 80-90 milioane de euro, însă Sergej este foarte important pentru noi şi nu a ajuns încă la potenţialul său maxim. Pentru a fi clar, Lazio nu a stabilit un preţ şi nu a cerut nimic pentru Milinkovic, să nu uităm faptul că vara trecută am primit oferte mai mult sau mai puţin apropiate de acea valoare, însă nu le-am luat în considerare. În acest moment există echipe interesate de el, dar nimic concret. Nu am discutat niciodată cu Real Madrid despre el, nu am primit nicio ofertă din partea lor.” – a explicat directorul sportiv al clubului Lazio, citat de Sportitalia.

Igli Tare a confirmat de asemenea faptul că fundaşul Stefan de Vrij, care va deveni liber de contract la finalul sezonului, este foarte aproape de a semna cu Inter Milan. Internaţionalul olandez a anunţat pe Lazio încă din luna februarie că nu intenţionează să îşi prelungească înţelegerea cu gruparea capitolină şi va urma să părăsească echipa la vară: “Sper ca De Vrij să poată da totul pentru Lazio până la finalul sezonului, iar până acum a reuşit să facă acest lucru. Să spunem că într-adevăr este foarte probabil ca el să meargă la Inter.” – a recunoscut directorul sportiv lui Lazio.

Echipa antrenată de Simone Inzaghi se află pe poziţia a cincea în clasamentul din Serie A şi va avea neapărată nevoie de un succes la reluarea campionatului, când Lazio va evolua pe teren propriu împotriva celor de la Benevento, un adversar care foarte probabil nu va pune multe probleme formaţiei capitoline în duelul de pe stadionul Olimpico.