Emre Can, nemulţumit de speculaţiile privind viitorul său la Liverpool

Mijlocaşul german Emre Can s-a arătat deranjat de speculaţiile existente în presă privind viitorul său alături de Liverpoool

Emre Can (Liverpool)
27 martie 2018

Mijlocaşul celor de la Liverpool, Emre Can, şi-a exprimat nemulţumirea cauzată de numeroasele zvonuri apărute recent în presa britanică în ceea ce priveşte viitorul său incert alături de echipa antrenată de Jurgen Klopp. Actuala înţelegere a internaţionalului german va expira la finalul stagiunii, astfel că Emre Can poate deja să semneze cu orice alt club în calitate de jucător liber de contract, după ce negocierile cu oficialii lui Liverpool privind prelungirea acordului au intrat în impas de anul trecut. Mijlocaşul a confirmat încă din urmă cu mai multe luni faptul că preferă să se concentreze momentan doar pe evoluţiile sale de pe teren şi că a amânat până la finalul sezonului orice discuţie privind semnarea unui nou contract cu Liverpool sau despărţirea de gruparea de pe Anfield.

Juventus este echipa cotată cu cele mai multe şanse de a-şi asigura serviciile jucătorului în vârstă de 24 de ani, conform informaţiilor publicate de presa din Italia, însă Bayern Munchen (club pentru care Emre Can a mai evoluat în perioada 2009–2011) şi Manchester City reprezintă de asemenea posibile destinaţii începând cu stagiunea viitoare. Presa britanică a insistat mult de-a lungul ultimelor săptămâni pe situaţia mijlocaşului german şi a precizat că Emre Can a solicitat conducerii clubului un salariu de aproximativ 200,000 de lire pe săptămână pentru a semna o prelungire a contractului cu Liverpool.

Jucătorul născut în Frankfurt şi crescut la centrul de juniori al celor de la Eintracht, nu a rămas indiferent la articolele apărute recent şi a dorit să îşi exprime nemulţumirea prin intermediul unui mesaj publicat luni seara prin intermediul contului oficial de Instagram: “M-am întors recent din cantonamentul echipei naţionale şi am început deja pregătirea pentru a mă recupera după accidentare.” – a scris Emre Can, care a continuat – “Poveşti interesante despre mine în presă. Din acest moment nu voi mai comenta nicio ştire falsă sau zvon care apare despre mine. Aştept cu nerăbdare să revin pe teren cât mai repede. EC”

Emre Can a primit permisiunea de a părăsi cantonamentul naţionalei Germaniei încă de duminică şi a revenit la echipa de club pentru a-şi continua tratamentul de recuperare după accidentarea suferită în zona spatelui, din cauza căreia a fost nevoit să iasă de pe teren în prima repriză a meciului de campionat câştigat de “Cormorani” pe teren propriu cu scorul de 5-0 împotriva lui Watford, în urmă cu nouă zile. Aflată pe locul al treilea în clasamentul Premier League, Liverpool îşi va relua parcursul din campionat după pauza prilejuită de partidele echipelor naţionale, prin meciul programat a se disputa în data de 31 martie, stadionul Selhurst Park din Londra, împotriva celor de la Crystal Palace.