Explicatia lui Eto’o pentru sezonul slab al Barcelonei: pregatirea fizica deficitara

Eto'o spune ca Barcelona a pierdut doi ani pentru ca, in fotbalul de azi, cine nu poate sa alerge este ca si mort

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
10 iunie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

„Din punct de vedere fizic am fost prea slabi, desi din punct de vedere tehnic am fost puternici, dar in fotbalul de azi cine nu poate sa alerge este ca si mort. Nu am fost pregatiti sa alergam si am pierdut doi ani”, a comentat atacantul Barcelonei pentru postul de televiziune CRTV din Camerun unde se afla alaturi de echipa sa nationala cu care sustine partide in preliminariile Cupei Mondiale 2010.

Intrebat despre viitor, Eto’o a mentionat ca nu va accepta sa mearga la Tottenham deoarece „este un club de jumatatea clasamentului”, prea putin daca tinem cont de foamea sa de titluri si trofee. Camerunezul a mai spus ca ia in considerare varianta Internazionale Milano dar ca deocamdata este jucatorului lui FC Barcelona, club la care se simte foarte bine si la care ar putea sa continue.