FC Barcelona, pe Al Jazeera

Televiziunea araba Al Jazeera a difuzat un interviu amplu cu presedintele Barcelonei, Joan Laporta.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
31 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

FC Barcelona continua sa atraga atentia presei internationale

Canalul de televiziune Al Jazeera a transmis joi un amplu inteviu cu presedintele Joan Laporta, subiectul fiind recenta vizita a acestuia in Maroc pentru a inaugura un centru de solidaritate deschis de Fundatia FC Barcelona.

Cu un potential de 70 de milioane de telespectatori, Al Jazeera din Quatar este cea mai cunoscuta televiziune din Orientul Mijlociu si alte tari arabe. O mare parte din programe sunt de natura sportiva, in primul rand fotbal, acesta putand fi urmarit pe patru canale tematice care transmit meciuri de fotbal pentru vorbitorii de limba araba. Interviul cu presedintele Barcelonei a fost difuzat in cadrul emisiunii „Al Jazeera Stars”, inainte de transmisiunea directa a meciului din Cupa Regelui dintre FCB si Espanyol.

In timpul vizitei sale in Maroc, Joan Laporta a vorbit despre situatia actuala a clubului, incluzand chestiuni institutionale cum ar fi modul in care sintagma „mai mult decat un club” se manifesta in pomovarea valorilor universale precum toleranta, pacea si sprijinirea copiilor marginalizati.

Programul, cu o lungime de 40 de minute, a inceput cu cateva imagini de la inaugurarea centrului XICS de la Tanger, unde delegatia Barçei a fost intampinata cu mult entuziasm de un mare numar de copii. S-a vazut insa si popularitatea de care se bucura postul de televiziune amintit, realizatorul interviului Akhdar Berriche facand o adevarata baie de multime in cadrul careia a acordat numeroase autografe, el fiind unul dintre cele mai cunoscute personaje ale mass-mediei arabe.

Sursa: www.fcbarcelona.cat


2 comentarii

cul
31 ianuarie 2009
Intr-adevar, FC Barcelona este mult mai mult decat un club, este un mod de viata, este expresia libertatii si fanii acestei echipe stiu asta. Asta ne face diferiti de ceilalti suporteri. VISCA BAR
makro
1 februarie 2009
felicitari kimi! la mai multe!