Gaby Milito a revenit la antrenamente dupa 9 luni de absenta

Gabi Milito a revenit la antrenamentele Barcelonei dupa operatia suferita in mai 2008 si ar putea reveni pe gazon peste o luna.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
29 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Vesti bune pentru antrenorul Pep Guardiola: fundasul central Gaby Milito s-a intors la Barcelona la inceputul acestui saptamani si in cursul zilei de miercuri a facut cunostinta cu noua baza de antrenament din complexul Joan Gamper, efectuand cateva alergari usoare.

Accidentat la sfarsitul lui aprilie 2008, Gaby Milito a efectuat prima parte a programului de recuperare in tara sa natala, Argentina, unde a fost insotit de un fizioterapeut al Barçei. Cei doi s-au intors acum in Catalunya unde fundasul va efectua partea finala a recupararii.

In ceea ce priveste data la care Milito va reveni pe gazon intr-un meci oficial, cele doua ziare de sport ale Barcelonei ofera versiuni diferite. Jurnalistii de la Sport sunt de parere ca Milito nu ar putea intra in ritmul normal de pregatire mai devreme de sfarsitul lui martie, in timp ce El Mundo Deportivo ofera o versiune mai optimista, si anume sfarsitul lui februarie.

Gaby Milito a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate de la genunchiul drept in returul semifinalei Ligii Campionilor din sezonul trecut contra lui Manchester United si a fost operat pe 13 mai. In urma operatiei, s-a estimat ca perioada de recuperare va dura intre 6 si 9 luni.


9 comentarii

marius craiova
29 ianuarie 2009
Neinteresant. Milito af fost catastrofa si inainte cand juca meci de meci si se intrecea in gafe cu Marquez pe vremea lui Rijkaard,Bine k Marquez si a revenit. Milito nu cred k ar mai o solutie mai ales dupa aproape un an de pauza. Pique e viitorul. Forca Barca.........
messi19
29 ianuarie 2009
in turul campionatului jucase foarte bine...insa in iarna s-a intamplat ceva cu el si nu mai juca nimic...tot atunci cazuse total barca
Shininq
29 ianuarie 2009
Sezonul asta oricum e terminat pentru Milito...probabil va apuca sa joace cateva meciuri in Primera, iar in vara va trebui sa se ia o decizie in privinta sa. Eu cred ca va pleca, pentru ca avem 3 fundasi centrali tineri(Pique, Caceres si Henrique) care sunt viitorul echipei.
messi19
29 ianuarie 2009
cceres probabil va fi imprumutat...ca prea slab a jucat cand a fost bagat.... ar ramane puyol,pique,marquez,millito si probabil henrique....ar fi 5...sunt cam multi centrali...numai ca...marquez tot are obiceiul sa se accidenteze...puyol face 31 de ani...deci si el e predispus la accidentari la varsta asta....henrique nu e sigur ca se acomodeaza la noi...deci ar fi bine sa fie pastrat si el...cel putin sa fie luati toti in pregatiri in vara...si daca nu face fata sa il vanda sau sa fie imprumutat undeva
FCBARCELONA
29 ianuarie 2009
sunt curios daca va mai reveni la forma initiala.dar sper sa revina
Romario
30 ianuarie 2009
E foarte greu ca un jucator sa revina la forma de dinaintea unei accidentari de acest gen. Tot timpul va avea sechele. Rupturile de ligamente la genunchi sunt cele mai imputite, mai nasoale decat dublele fracturi de tibie si peroneu. La astea din urma e vorba de niste oase, se mai repara, dar ligamentele tin o articulatie foarte sensibila.
bebe
30 ianuarie 2009
Da ...ce sa zic dupa o astfel de accidentare e greu sa devi ceea ce erai sau chiar sa fi mai bun ...dar ......(????).....se poate .....majoritatea jucatorilor care au avut accidentari grele le-a fost greu sa se faca remarcati dupa......de ex: Cisse ...era un jucator care promitea multe ....dar dupa acea accidentare in care si-a rupt picioru de la genunchi a cazut foarte mult......sa dea Dumnezeu sa revina Milito intr-o forma foarte buna ,,,,e mai usor la un fundas decat la un atacant....
alex
30 ianuarie 2009
e bine daca revine shi milito...t ca or sa fie multe meciuri..shi pepito are nevoie sa faca o rotatzie e jucatorilor pt a nu risca lte accidentari shi pt a da la totzi ocazia sa joace..nu cred ca milito este un jucator terminat si zic eu ca va reveni la forma care la adus la barca...era un fundash bun....
Alex Dorha Traian
6 februarie 2009
ma bucur sa aud ca sa intors militio.este un om de baza in apararea barcelonei.a avut ghinion de aceasta accidentare