Champions League
Galatasaray
Galatasaray
33
Manchester United
Manchester United
Hakim Ziyech 29
Hakim Ziyech 62
Kerem Aktürkoğlu 71
Alejandro Garnacho 11
Bruno Fernandes 18
Scott McTominay 55

Galatasaray 3-3 Manchester United. Meci nebun la Istanbul, unde United irosește un avantaj de două goluri

Meciul Galatasaray - Manchester United s-a terminat 3-3, după ce formația britanică a condus cu 2-0 și 3-1.

Rezumat realizat de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
29 noiembrie 2023
Manchester United a irosit de două ori un avantaj de două goluri în meciul de la Istanbul cu Galatarasay, scor final 3-3
Manchester United a irosit de două ori un avantaj de două goluri în meciul de la Istanbul cu Galatarasay, scor final 3-3
 • Galatasaray și Manchester United au amânat pentru ultima etapă calculele privind ocupanta locului doi la finalul grupei câștigate de Bayern, după ce au terminat la egalitate 3-3 la Istanbul un meci epic cu goluri fabuloase și numeroare alte ocazii uriașe, cu o risipă de energie din partea ambelor echipe care a făcut ca finalul de joc să se dispute practic fără defensive.
 • Manchester United avea nevoie de jocul rezultatelor pentru calificarea în optimi chiar și în cazul unei victorii la Istanbul, dar nu a putut scoate decât un punct în ciuda faptului că a condus de două ori la diferență de două goluri și ocupă ultimul loc în grupă înainte să joace în ultima etapă cu Bayern, contra căreia a pierdut meciul din deplasare cu scorul de 4-3.
 • Într-un duel pe contre de la un capăt la altul, Manchester United a deschis scorul în minutul 11 prin Garnacho, care a capitalizat cu un șut în vinclu o acțiune cursivă în care Bruno Fernades a fost creierul și la care a participat și Rasmus Hojlund.
 • Galatasaray a avut la scurt timp o solicitare de penalty după o minge ce a atins brațul ușor depărtat de corp al lui McTominay, însă pe contraatac United și-a dublat avantajul după o reușită fabuloasă a lui Bruno Fernandes, care a trimis mingea în vinclu cu un șut din afara careului.
 • Galatasaray a reintrat în meci printr-o lovitură liberă transformată de Hakim Ziyech din apropierea careului, iar chiar înainte de pauză a avut un gol anulat lui Mauro Icardi pentru o poziție de offside. Repriza s-a terminat cu 4-2 șuturi pe poartă în favoarea gazdelor, dar cu 2-1 pe tabelă pentru ManUnited.
 • Formația engleză și-a refăcut avantajul de două goluri la zece minute de la reluare după un debut pozitiv de repriză, însă această diferență nu a durat decât șapte minute, redusă după o altă fază fixă executată de Ziyech la care Andre Onana a gafat și și-a introdus mingea în propria poartă la ceea ce părea a fi un balon ușor de reținut. United nu a făcut față atacurilor în valuri ale campioanei Turciei, iar Kerem Akturkoglu a reușit golul egalizator la 11 minute de la intrarea pe teren.
 • Jocul pe contre la scorul de 3-3 a produs numeroase ocazii, dar niciuna din echipe nu a găsit calea spre golul victoriei. Mai aproape au fost oaspeții prin șuturi de la distanță, unul dintre ele expediat de Bruno Fernandes lovind bara din dreapta lui Muslera, iar o fază confuză în careului turcilor putea duce la un autogol după ce mingea a lovit involuntar mai mulți jucători înainte ca goalkeeperul uruguayan să intervină la reluarea decisivă a lui McTominay.
Galatasaray - Manchester United 3-3, fișa tehnică

ECHIPELE în meciul Galatasaray - Manchester United: Angeliño, primele minute pentru Galatasaray după 21 de zile

Slide spre stânga pentru a vedea echipele de start, schimbările și notele jucătorilor

Statisticile meciului Galatasaray - Manchester United 3-3

Galatasaray
Șuturi Galatasaray
 • Total: 16
 • Pe poartă: 8
58-42
Posesie (%)
 • Galatasaray
 • Manchester United
Manchester United
Șuturi Manchester United
 • Total: 17
 • Pe poartă: 4
Total șuturi (inclusiv în blocaj)
16
17
Șuturi pe poartă
8
4
Șuturi pe lângă poartă
5
9
Șuturi blocate
3
4
Faulturi comise
15
18
Cornere
5
3
Ofsaiduri
3
2
Cartonașe galbene
2
4
Parade portar
1
4
Total pase
424
307
Pase completate
338
233
Acuratețe pase
80%
76%