Harry Kane, încrezător în şansele lui Tottenham de a câştiga titlul

Atacantul Harry Kane este de părere că poate progresa alături de Tottenham şi poate câştiga titlul de Premier League sub comanda lui Mauricio Pochettino

Harry Kane, Tottenham
24 octombrie 2017

Atacantul celor de la Tottenham, Harry Kane, este încrezător în şansele echipei sale de a se lupta cu Manchester City, Manchester United şi Chelsea pentru câştigarea titlului de Premier League în acest sezon, după evoluţia excelentă a lui Tottenham din meciul cu Liverpool, câştigat de gruparea londoneză cu scorul de 4-1 pe stadionul Wembley. Harry Kane a deschis drumul către victorie prin două goluri marcate împotriva lui Liverpool şi speră acum ca Tottenham să îşi continue momentul optim de formă şi să îşi îmbunătăţească performanţele din stagiunile anterioare, când Spurs a încheiat campionatul pe locul al treilea, respectiv al doilea. Iar Kane, care se află pe prima poziţie în clasamentul golgheterilor Premier League, crede că alături de colegii săi poate aduce primul titlu pentru Tottenham din  anul 1961:

“Am fost foarte aproape să câştigăm titlul în ultimele două stagiuni, sperăm ca acest an să fie în cele din urmă anul nostru.” – a declarat internaţionalul englez, ale cărui evoluţii recente s-au dovedit a fi extrem de importante în succesul lui Spurs, atât la nivelul competiţiei interne, cât şi în UEFA Champions League – “Avem cu siguranţă o echipă foarte bună, capabilă să îndeplinească un astfel de obiectiv, aşadar după cum am spus, trebuie să continuăm să muncim mult şi să vedem ce se va întâmpla. Este un lucru realizabil, trebuie doar să continuăm să jucăm în acest fel. Victoria cu Liverpool ne va oferi multă încredere, în special datorită manierei în care am reuşit să ne impunem împotriva unui adversar de acest nivel. Drumul este în continuare foarte lung, însă nu uităm cât de aproape am fost în ultimii doi ani de o performanţă extraordinară şi în acest an ne dorim mai mult.” – a adăugat atacantul englez, citat de presa britanică.

Forma impresionantă a lui Harry Kane a făcut deja ca numele său să fie asociat cu multe echipe de top ale Europei, însă jucătorul în vârstă de 24 de ani insistă că dorinţa sa este cea de a continua alături de Tottenham, deoarece este de părere că sub comanda lui Mauricio Pochettino, Spurs poate deveni la rândul său unul dintre cele mai importante cluburi din lume: “Îmi doresc să câştig trofee, să devin unul dintre cei mai buni jucători din lume şi să ajut pe Tottenham să devină una dintre cele mai puternice echipe din lume. Consider că avem toate şansele pentru a reuşi acest lucru, un antrenor fantastic, un grup de jucători fantastic. Sunt încrezător în ceea ce priveşte viitorul.” – a concluzionat Harry Kane.