Hleb: "Henry este un jucator fantastic"

Alexander Hleb l-a elogiat pe Thierry Henry dupa prestatia excelenta a acestuia in meciul cu Valencia.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
7 decembrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Bielorusul Alexander Hleb l-a laudat pe Thierry Henry pentru hattrickul realizat in meciul cu Valencia.

„Toata lumea stie ca Henry este un jucator fantastic”, a spus bielorusul despre jucatorul alaturi de care a evoluat si la Arsenal. „Este foarte important pentru el ca a marcat de trei ori, dar mai ales este important pentru echipa. El se simte mai bine in centru dar poate juca la fel de bine si pe benzi pentru ca pentru el totul este simplu”.

Dupa ce a jucat contra Valenciei cele mai multe minute intr-un joc de campionat de la transferul de la Arsenal in aceasta vara, Hleb si-a caracterizat propria evolutie astfel: „Cu fiecare zi ma simt din ce in ce mai bine, mai adaptat. Acest lucru este foarte important pentru mine, ca de altfel si vorbirea limbii spaniole. Cred ca in curand voi fi cu totul integrat intr-un sistem de joc diferit de cel de la Arsenal. Incetul cu incetul voi reveni la cel mai bun fotbal de care sunt capabil”.

In ceea ce priveste derbyul cu Real Madrid de saptamana viitoare, bielorusul a declarat ca „ne dorim sa castigam si simt ca putem face acest lucru”.


1 comentariu

FCBARCELONA
7 decembrie 2008
hleb incepe sa joace din ce in ce mai bine