Iago, convocat in premiera la Juventus

Fostul mijlocas al Barcelonei Iago Falque a fost inclus pentru prima oara de la transferul la Juventus pe lista oficiala de joc a torinezilor.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
7 decembrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Dupa ce a ajuns pe 1 septembrie la Juventus direct de la Barcelona B, tanarul Iago Falqué (18 ani) a fost in premiera convocat la prima echipa a torinezilor pentru meciul cu Lecce din etapa a 15-a a campionatului italian.

Nascut pe 4 ianuarie 1990, Iago Falqué a evoluat 8 ani la diferite grupe de varsta ale clubului catalan inainte sa ia drumul strainatatii la inceputul acestei toamne. Transferat de Juventus, tanarul mijlocas a evoluat pana acum la echipa a doua a torinezilor (Juventus Primavera) dar evolutia remarcabila din acest weekend impotriva Pisei unde a si marcat un gol l-a determinat pe antrenorul Claudio Ranieri sa il includa in lotul pentru meciul cu Lecce in locul accidentatului Del Piero.

Prin aceasta convocare, Iago devine cel de-al doilea jucator spaniol din istoria lui Juventus, primul fiind Luis del Sol care a evoluat in tricoul bianconero din 1962 pana in 1970.


1 comentariu

PierrotClown
10 mai 2009
inca un produs al barcelonei care se poate ridica..