Interes confirmat pentru Keirrison

Agentul atacantului brazilian Keirrison Keirrison de Souza Carneiro a confirmat interesul Barcelonei pentru acest jucator.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
26 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Agentul internationalului brazilian de tineret Keirrison de Souza Carneiro, Frederico Pena, a nominalizat intr-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun cluburile care au aratat interes pentru jucatorul pe care il reprezinta, printre acestea numarandu-se si FC Barcelona.

„Am fost contactati de mai multe cluburi din Europa si de diversi impresari actionand in numele cluburilor”, a spus el. „Este vorba de Barcelona, Atletico Madrid, Valencia, Porto, Hamburg, Lyon, Fiorentina si CSKA Moscova. Totusi nu am primit nicio oferta oficiala”.

„Nu am fost contactati de niciun club englez pana in prezent. Ar putea fi din cauza faptului ca jucatorul nu se incadreaza in categoria celor care ar putea primi un permis de munca in Marea Britanie. Acum el este la Palmeiras si va juca in Copa Libertadores cu aceasta echipa. Nu sunt sanse ca el sa se transfere in Europa in aceasta luna, dar aceasta posibilitate exista pentru la vara”.

Comparat de presa din Brazilia cu Romario, Keirrison (20 de ani) s-a transferat saptamana trecuta de la Curitiba la Palmeiras. Daca interesul Barcelonei pentru acest tanar atacant se dovedeste real, catalanii au mare sanse sa obtina semnatura sa in conditiile in care 80% din drepturile comerciale asupra jucatorului sunt detinute de agentia de impresariat Traffic cu care Barça a colaborat vara trecuta cand l-a cumparat pe fundasul Henrique, ajuns sub forma de imprumut la Leverkusen.


2 comentarii

bebe
27 ianuarie 2009
Dak il vrea Barcelona ,inseamna ca are valoare ....dar eu as vrea sa il cumpere pe Aquero de la At Madrid .cred ca 55 de mil de euro nu sunt o mare problema.....Messi ....Aquero....si Bojan peste ceva timp vor face Europa sa tremure ......
messi19
27 ianuarie 2009
sa il ia...si sa il dea imprumut vreo 2 ani la atletico...plus bani...la schimb pt kun :D