Jose Mourinho, preocupat de situaţia recuperării lui Paul Pogba

Antrenorul lui Manchester United, Jose Mourinho, a discutat despre perioada de recuperare a mijlocaşului francez Paul Pogba

Jose Mourinho, Paul Pogba (Manchester United)
30 octombrie 2017

Antrenorul portughez al celor de la Manchester United, Jose Mourinho, a confirmat încă o dată faptul că nu cunoaşte cu exactitate data la care mijlocaşul francez Paul Pogba va fi din nou apt de joc şi va putea reveni pe teren. Fostul jucător al lui Juventus s-a accidentat la jumătatea lunii septembrie, iar problema musculară l-a împiedicat pe Paul Pogba să evolueze în cele mai recente zece partide disputate de Manchester United în toate competiţiile până în prezent.

În ultima parte a lunii trecute, Jose Mourinho a caracterizat accidentarea lui Paul Pogba ca fiind de “lungă durată”, însă de atunci postarile mijlocaşului francez pe social media au lăsat de înţeles că recuperarea sa decurge într-o manieră pozitivă şi că jucătorul ar putea reveni în curând la antrenamentele formaţiei din Premier League, însă fostul tehnician al celor de la Real Madrid şi Chelsea a subliniat încă o dată faptul că va mai fi nevoie de timp pentru ca Paul Pogba să poată reveni pe gazon alături de colegii săi. La finalul meciului câştigat de Manchester United pe teren propriu cu Tottenham, scor 1-0, antrenorul portughez al “Diavolilor” a fost întrebat despre posibilitatea ca mijlocaşul francez, a cărui recuperare se desfăşoară în Statele Unite, să revină pe lista convocaţilor înainte de următoarea pauză prilejuită de confruntările echipelor naţionale, iar Jose Mourinho a explicat:

“Vă repet, nu am idee. Sincer vă spun. Nu controlez eu procesul său de recuperare, iar jucătorul nu se antrenează cu mine în această perioadă. Se pregăteşte singur şi nu am nicio noutate în ceea ce îl priveşte , iar acest lucru mă preocupă, desigur. De exemplu Marcos Rojo se antrenează alături de noi, în anumite condiţii, şi pot spune că mă aştept ca el să fie disponibil după pauza competiţională. Însă în cazul lui Paul nu am nicio idee.” – a explicat Jose Mourinho, citat de presa britanică.

Manchester United va mai avea de disputat două partide înainte de următoarea pauză pentru partidele reprezentativelor: oamenii lui Jose Mourinho vor înfrunta pe Benfica la mijlocul săptămânii, într-un meci contând pentru faza grupelor din UEFA Champions League, iar apoi se vor deplasa pe stadionul Stamford Bridge din Londra, pentru confruntarea programată a se disputa dumincă în compania campioanei Angliei, Chelsea, contând pentru etapa a-11-a din Premier League.