Laporta ii felicita pe Busquets si Pique pentru convocarea la nationala Spaniei

Presedintele Barcelonei, Joan Laporta, i-a felicitat pe Busquets si Pique pentru prima convocare la nationala Spaniei, dar regreta neconvocarea lui Victor Valdes

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
7 februarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Presedintele Barcelonei, Joan Laporta, i-a felicitat pe Sergio Busquets si Gerard Pique pentru prima convocare la nationala Spaniei, dar a declarat ca i-ar fi placut sa il vada la prima reprezentativa si pe Victor Valdes, cel care are „merite suficiente” pentru a fi fost selectionat.

Pentru presedintele catalan, prezenta lui Pique si Busquets la echipa nationala inseamna ca academia Barcelonei „functioneaza si ofera talente”.

„Ambii s-au descurcat foarte bine in acest sezon si prezenta lor la nationala este meritul Bar?ei, al lor insisi si al tehnicianului”.

Chiar daca Barcelona are nu mai putin de cinci jucatori in lotul pentru amicalul cu Anglia, Laporta a spus ca este „pacat” ca alti jucatori nu au fost convocati, facand referire la portarul Victor Valdes care „in ultimii ani a avut merite mai mult decat suficiente” pentru a face parte din lotul Spaniei. Presedintele il vede pe Valdes „cel mai bun portar din campionat” si il prefera lui Casillas sau Pepe Reina (convocatii pentru meciul cu Anglia), chiar daca acestia „sunt doi mari portari: Iker a avut cateva sezoane fantastice, iar Reina a fost campion al Europei cu Liverpool”.


1 comentariu

PierrotClown
10 mai 2009
pique are clasa, este viitor fundas central al barcelonei pe lunga durata... busquets nu prea m-a convins la mijlocul terenului.