Marca il vede pe Eto’o in Anglia: 7 milioane de euro pe sezon

Camerunezul ar putea ajunge chiar la finalul acestei saptamani la Tottenham, unde este dorit de antrenorul Juande Ramos si de presedintele Daniel Levy

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
17 mai 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Conform cotidianului Marca, englezii de la Tottenham i-au propus lui Samuel Eto’o un salariu de 7 milioane de euro pe sezon, iar transferul internationalului camerunez de la Barcelona in capitala Marii Britanii este foarte aproape.

Singurul impediment este suma de transfer pe care o vor primi catalanii, oferta clubului englez fiind de 30 de milioane de euro in conditiile in care Barcelona il evalueaza pe Eto’o la 40 de milioane. Este totusi cea mai buna oferta existenta in momentul de fata, celelalte echipe interesate de Eto’o (Milan si Inter Milano) nefiind dispuse sa ofere mai mult de 25 de milioane. In aceste conditii este foarte posibil sa se ajunga la un compromis, cu atat mai mult cu cat atacantul camerunez si-a manifestat in aceasta saptamana dorinta de a evolua incepand cu sezonul urmator in Premier League.

Antrenorul lui Tottenham, Juande Ramos, si-a facut din aducerea lui Eto’o principalul obiectiv in campania de transferuri din aceasta vara, iar presedintele clublui, Daniel Levy, a declarat ca va face „tot posibilul” pentru ca atacantul camerunez sa ajunga in acest an pe White Hart Lane. Cotidianul Evening Standard spune ca Levy va veni chiar maine la Barcelona pentru a pune la punct detaliile transferului.