Messi: "Cu Atletico nu va fi ca in campionat!"

Lionel Messi se asteapta ca dubla mansa cu Atletico din Copa del Rey sa fie mai dificila decat meciul din campionat castigat de catalani cu 6-1.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
2 decembrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Lionel Messi i-a avertizat pe fanii Barcelonei sa nu astepte repetarea scenariului din campionat in intalnirea cu Atletico Madrid din optimile de finala ale Copei del Rey. Cele doua forte ale fotbalului iberic se vor infrunta intr-o dubla mansa in prima jumatate a lunii ianuarie, primul meci urmand sa aiba loc la Madrid si returul pe Camp Nou.

Barça a zdrobit-o pe Atletico in luna octombrie cu scorul de 6-1, fiind a doua oara in ultimii doi ani cand a reusit sa marcheze sase goluri in poarta rivalilor din capitala Spaniei dupa ce in mai 2007 castigase cu 6-0, de asemenea in Primera Division. In ciuda acestor scoruri fluviu, Messi s-a aratat retinut in declaratii dupa tragerea la sorti.

„Atletico este un adversar dificil si stim ca nu se va repeta scorul din campionat”, a spus el. „Totusi meciul se va disputa intr-o dubla mansa si avem avantajul ca returul va fi la noi acasa”.

La randul sau, antrenorul secund Tito Vilanova nu a parut deloc fericit de adversarul harazit de sorti, declarand ca „Atletico Madrid si Sevilla erau cele mai puternice echipe pe care le puteam intalni”.

„Toate meciurile sunt diferite”, a mai spus tehnicianul, in sprijinul ideii lui Messi. „Probabil ca ei se tem mai mult de noi dupa acel 6-1 dar cu siguranta acest lucru ii va ambitiona si mai tare sa demonstreze ca diferenta reala dintre cele doua echipe nu este cea din campionat. Atletico Madrid are jucatori foarte buni si trebuie sa fim atenti contra lor”.