Notele jucatorilor in meciul Barcelona – FC Basel 1-1

FCBarcelona a terminat la egalitate cu FC Basel dupa un joc apatic al elevilor lui Pep Guardiola.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
5 noiembrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Valdes 6 – O noua seara linistita terminata cu gol primit. Trebuie sa recunoastem insa ca goalkeeperul nu a avut nici o vina la sutul imparabil al lui Derdiyok.

Puyol 7 – A facut o mare risipa de efort in stilul caracteristic, fiind activ atat in aparare dar si in atac.

Pique 6 – Nu a avut prea mult de lucru in defensiva, in schimb a fost protagonistul unei ratari monumentale cand a trimis in bara din doar 2 metri!

Marquez 6 – A pierdut in cateva randuri duelul cu adversarul direct si poate ar fi putut interveni la golul primit de Barça.

Sylvinho 6 – S-a aratat activ pe partea stanga si pare sa fi demonstrat ca merita sa fie folosit mai des in locul lui Abidal.

Busquets 5 – Ordonat si constiincios ca de obicei, dar cu cateva pozitionari gresite care le-au permis oaspetilor sa combine in jumatatea Barçei.

Victor Sanchez 6 – Titular pentru prima oara in cupele europene, s-a achitat bine de sarcinile primite desi nu a stralucit.

Iniesta 6 – A fost activ cat timp a jucat, dar s-a accidentat destul de grav in repriza secunda si va lipsi sase saptamani de pe gazon.

Bojan 7 – Fara indoiala ar fi vrut sa repete seara reusita din meciul tur si a incercat in mai multe randuri sa inscrie prin suturi de la distanta, dar de aceasta data norocul l-a ocolit.

Hleb 4 – De departe cea mai mare deceptie din campania de transferuri, bielorusul nu a reusit nici contra lui Basel o prestatie buna. Cand mingea ajunge la el, viteza Barcelonei scade dramatic. S-a vazut din nou ca ii lipsesc total relatiile de joc cu coechipierii.

Henry 6 – Am fi asteptat mai mult de la el cand joaca pe postul de atacant central. In unele momente s-a dovedit a fi prea altruist cand nu era cazul, alteori a acuzat lipsa de sustinere a coechipierilor. A avut insa o contributie decisiva la golul marcat de Messi.

Rezervele:

Xavi 6 – A jucat ceva mai retras decat in alte meciuri si nu a putut face diferenta.

Messi 8 – A marcat la prima actiune ofensiva dupa intrarea in teren si ulterior a creat panica in apararea adversa.

Eto’o 6 – Nu a adus mare lucru in jocul Barçei ci mai degraba s-a integrat in starea generala de apatie a echipei.

Care a fost, in opinia ta, cel mai bun jucator al Barcelonei in meciul cu FC Basel?


1 comentariu

FCBARCELONA
7 noiembrie 2008
messi a fost cel mai bun,pentru ca atunci cand a intrat,a facut diferenta.barca merita mai mult decit un egal