Pepe: „Cristiano ar fi foarte fericit la Madrid!”

Fundasul lusitan Pepe crede ca Real Madrid inca mai are sanse la titlu in Spania, dar ca Champions League este un obiectiv mai usor de atins.

Articol scris de - coordonatorul comunității Real Madrid în perioada 2008-2013, fin cunoscător al fotbalului din Spania, cu peste 1600 de articole scrise pe vechea platformă FootballClub.ro.
29 ianuarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Fundasul central portughez al lui Real Madrid, Pepe, s-a destainuit cotidianului Marca, vorbindu-le madrilenilor despre campionat, Champions League si Cristiano Ronaldo.

Fundasul ‘albilor’ a declarat ca pentru el titlul nu e jucat, dar ca madrilenii vor trebui sa aiba si noroc pentru a fi din nou campioni: „Eu nu am renuntat la titlu, ma gandesc in continuare la el pentru ca mai sunt multe meciuri. Este adevarat ca nu depindem doar de noi, insa luptam pana la capat”.

Pepe a mai declarat astazi si ca Liga Campionilor e un obiectiv mult mai realizabil si ca, dupa parerea lui, CR7 s-ar adapta perfect la Madrid: „Intr-adevar in Liga Campionilor depindem doar de noi si sanse le noastre sunt mult mai mari. Cred ca daca am castiga Liga ar fi un vis devenit realitate, nu va fi usor, dar nimeni nu ne poate opri sa visam. Cred ca Ronaldo este un mare jucator, este extrem de valoros si din cate am vorbit cu el cred ca ar fi foarte fericit la Madrid. Nu ar avea probleme de adaptare!”, a mai spus fundasul madrilen.