Probleme mari la Barcelona in aparare pentru meciul cu Gijon

FC Barcelona nu ii poate folosi contra lui Sporting Gijon pe Dani Alves, Marquez si Pique, in timp ce Puyol este incert din cauza unei accidentari

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
1 februarie 2009
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Barça a obtinut toate cele trei puncte in deplasarea de la Santander dar victoria a venit cu un pret piperat, trei dintre fundasii catalani fiind suspendati pentru meciul de etapa viitoare contra lui Sporting Gijon.

Cei trei sunt Dani Alves, Pique si Marquez, primul vazand cel de-al cincilea cartonas galben al stagiunii in timp ce ceilalti doi au fost eliminati dupa ce au vazut cate doua cartonase galbene.

Daca nu incape nicio umbra de indoiala ca acestia vor rata meciul de duminica de viitoare de pe Camp Nou, Guardiola spera sa il recupereze macar pe Carles Puyol, jucator care s-a accidentat joi in partida de cupa cu Espanyol si despre care s-a spus ca va sta departe de gazon zece zile. Daca revenirea acestuia nu va fi posibila, Guardiola ar putea apela la o linie defensiva inedita formata din Victor Sanchez, Martin Caceres, Abidal si Sylvinho, cu internationalul francez pe postul de fundas central alaturi de tanarul uruguayan.

Credeti ca absentele jucatorilor importanti din defensiva Barcelonei vor cantari decisiv in economia meciului cu Gijon?


9 comentarii

kimi
1 februarie 2009
Eu cred ca Puyol o sa forteze, chiar daca nu sunt foarte sigur ca este nevoie de acest lucru. Pentru Caceres va fi excelent ca i se ofera aceasta ocazie si cred ca va fi testat si joi in Mallorca in Cupa. Probleme vor fi daca va gafa in cupa, pentru ca atunci va incepe cu un moral scazut meciul cu Gijon. Oricum ar fi, cheia meciului ar trebui sa fie atacul. Daca linia ofensiva functioneaza bine si se marcheaza 1-2 goluri, nu cred ca absentele din aparare vor conta foarte mult. De o mare importanta va fi aportul mijlocasilor care vor trebui sa coboare mult pentru a ajuta la constructie.
martin
2 februarie 2009
Nu moralul va fi problema lui Caceres in cazul unei gafe in Cupa, ci increderea. Increderea antrenorului si a suporterilor. Eu deja zic ca ar trebui sa-si faca bagajele. E prea mult... el cu Milito gresesc in orice meci.
marius craiova
2 februarie 2009
Primul 11 va fi urmatorul Valdes, V.Sanchez, Caceres,Abidal,Sylvinho, Xavi, Toure, Iniesta,Messi,Etoo, Henry
Shininq
2 februarie 2009
@ martin: Cum poti sa zici ca Milito greseste in fiecare meci cand saracul de vreo 8 luni nu a mai jucat deloc fiind accidentat?!?! @ maruis craiova: De acord cu tine in legatura cu primul 11 pentri meciul cu Sporting Gijon. In aceste conditii joi in cupa se va juca cu Marquez si Pique din nou in centrul defensivei.
messi19
2 februarie 2009
@martin nu te mai lua degeaba de millito....el incepuse pine la barca...insa a cazut odata cu toata echipa in iarna...dupa aia si accidentarea si asta a fost ar trebui sa nu conteze prea mult apararea cu gijon...ar trebui sa marcam cel putin 3 goluri...deci daca dau si ei 1 nu e problema
radu
2 februarie 2009
problema e tocmai ca Milito nu a jucat 8 luni, insa nu cred ca la un meci cu Gijon conteaza prea mult apararea..... au marcat 28 de goluri in 21 de etape
jc_florin
2 februarie 2009
nu vor cantari deloc.Barca are forta sa castige si cu 6-5 :D din pacate
bogdan
2 februarie 2009
in momentul asta se vede ca barca nu are suficienti jucatori de rezerva valorosi.nu este normal ca o echipa de talia barcelonei sa nu aiba o rezerva de valoare pe dreapta in locul lui alves si nici pe stanga in locul lui abidal(silvinho are 30+ ani).
radu
3 februarie 2009
in ceea ce priveste rezervele la fundasii laterali sunt probleme clare, dar nu sunt prea multi de valoare nici in Europa, iar aia care sunt sunt, majoritatea sunt cam trecuti