La Liga
Real Madrid
Real Madrid
20
Granada
Granada
Brahim Díaz 26
Rodrygo 57

Real Madrid 2-0 Granada. Victorie lejeră, cu Brahim Diaz strălucitor

Brahim și Rodrygo au marcat golurile meciului Real Madrid - Granada, scor 2-0, o victorie confortabilă care readuce Realul pe primul loc în La Liga.

Rezumat realizat de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
02 decembrie 2023
Brahim Diaz, marcator în meciul Real Madrid - Granada 2-0
Brahim Diaz, marcator în meciul Real Madrid - Granada 2-0
 • Cu Toni Kross impecabil la mijlocul terenului și Brahim Diaz și Rodrygo determinanți în atac, Real Madrid și-a îndeplinit fără greutăți misiunea de a câștiga în fața Granadei, echipă din zona retrogradării, victorie cu care echipa lui Ancelotti revine pe primul loc în clasamentul La Liga, pierdut pentru câteva ore după meciul Granada – Valencia 2-1.
 • Pentru Real Madrid a fost cel mai lejer meci al sezonului ca desfășurare, cu o posesie de peste 70%, 11-1 raport al șuturilor pe poartă și faze de fotbal încântător, atât grație unor remarcabile acțiuni personale, cât și ca nivel de comunicare între jucători.
 • Una din aceste faze a fost cea de la golul de 1-0, marcat de Brahim Diaz care a plecat în momentul oportun dintre doi adversari la o pasă de mare vizionar a lui Kroos, dată pe culoar, fără preluare. Finalizarea a fost simplă pe lângă portarul Andre Ferreira, intrat între buturile Granadei în minutul 11 după accidentarea portarului titular Raul Fernandez.
 • Putea fi 2-0 la pauză după o pasă formidabilă cu călcâiul a aceluiași Brahim Diaz care l-a lansat pe Jude Bellingham spre poartă, însă șutul la colțul lung a trecut la câțiva centimetri de bară.
 • Brahim a fost implicat până la urmă în golul de 2-0 cu o pasă care l-a lăsat din nou singur pe Bellingham cu portarul Andre Ferreira care a apărat în mod miraculos reluarea golgheterului de la Real Madrid, însă Rodrygo apărut oportun la finalizare și-a continuat seria de goluri pentru Real Madrid, ajunsă la 7 în ultimele cinci meciuri și la 9 în întreg sezonul.
 • Nu s-a mai marcat până la final, deși maniera de joc a fost aceeași, cu Real Madrid mai aproape să marcheze decât să primească gol. Realul a terminat meciul cu tinerii Gonzalo și Nico Paz în teren pentru a da publicului de pe Bernabeu ocazia să îi ovaționeze pe marcatorii celor două goluri, iar meciul s-a dus spre o victorie liniștită în care doar Bellingham a lipsit de pe foaia marcatorilor pentru o sărbătoare completă.
Real Madrid - Granada 2-0, fișa tehnică

ECHIPELE în meciul Real Madrid - Granada: Raúl Fernández, primele minute pentru Granada după 75 de zile

Slide spre stânga pentru a vedea echipele de start, schimbările și notele jucătorilor

Statisticile meciului Real Madrid - Granada 2-0

Real Madrid
Șuturi Real Madrid
 • Total: 11
 • Pe poartă: 4
71-29
Posesie (%)
 • Real Madrid
 • Granada
Granada
Șuturi Granada
 • Total: 2
 • Pe poartă: 0
Total șuturi (inclusiv în blocaj)
11
2
Șuturi pe poartă
4
0
Șuturi pe lângă poartă
4
2
Faulturi comise
10
12
Ofsaiduri
7
2
Cartonașe galbene
2
1
Total pase
811
334
Pase completate
762
278
Acuratețe pase
94%
83%