Rijkaard, favorit sa o preia pe Chelsea

Desi ar fi vrut un an de pauza dupa FC Barcelona, Frank Rijkaard ar putea sa se mute din aceasta vara la Londra

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
10 iunie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Conform cotidianului Sport, Frank Rijkaard si Roberto Mancini sunt principalii candidati pentru postul de antrenor al lui Chelsea incepand cu sezonul urmator, patronul Roman Abramovich planificand pentru aceasta saptamana intalniri cu ambii tehnicieni.

Abramovich este nemultumit de stilul de joc al echipei sale pe care ar vrea-o mult mai ofensiva si spectaculoasa, ceva in genul lui FC Barcelona sau Internazionale Milano. Din acest motiv, magnatul rus i-a invitat pe Rijkaard si pe Mancini la bordul yachtului sau, ancorat in sudul Frantei, pentru a vedea daca unul din ei ar fi interesat sa preia conducerea tehnica a vicecampioanei Europei. Nu este prima oara cand patronul lui Chelsea recurge la aceasta tactica, el demarand in acelasi mod negocierile cu Jose Mourinho pe vremea cand aceasta era inca la FC Porto.

Frank Rijkaard a anuntat recent ca ar vrea ca in urmatorul an sa ia o pauza, dar un job la o echipa de talia lui Chelsea l-ar putea face sa-si schimbe decizia.