Romelu Lukaku, încântat de revenirea lui Zlatan Ibrahimovic

Atacantul belgian Romelu Lukaku este de părere că revenirea lui Zlatan Ibrahimovic va ajuta pe Manchester United în lupta pentru câştigarea titlului

Zlatan Ibrahimovic, Manchester United
13 noiembrie 2017

Internaţionalul belgian Romelu Lukaku s-a arătat încântat de apropiata revenire pe teren a lui Zlatan Ibrahimovic, care a semnat un contract valabil pe încă un sezon cu Manchester United, în ciuda faptului că atacantul suedez a suferit o accidentare gravă în finalul stagiunii anterioare, iar iniţial contracul său cu gruparea de pe Old Trafford expirase.

Romelu Lukaku este de părere că revenirea pe gazon a lui Zlatan Ibrahimovic va avea o contribuţie importantă în tentativa lui Manchester United de a recupera teren în duelul cu Manchester City pentru câştigarea titlului. Experimentatul atacant suedez va reveni la dispoziţia tehnicianului portughez Jose Mourinho în următoarele săptămâni, aflându-se în ultima parte a perioadei de recuperare după intervenţia chirurgicală suferită la genunchi şi ar putea să îşi facă debutul în actualul campionat la începutul lunii decembrie. Fostul atacant al celor de la Barcelona, AC Milan şi PSG a marcat 28 de goluri în 46 de partide disputate pentru Manchester United în stagiunea precedentă şi va avea acum dificila sarcină de a concura cu Romelu Lukaku pentru un loc în compartimentul ofensiv al “Diavolilor”.

“Pentru mine revenirea lui Zlatan reprezintă un motiv în plus de motivaţie, deoarece este un alt jucător foarte bun care se alătura echipei.” – a declarat internaţionalul belgian, citat de presa britanică – “De acum va fi şi mai dificil pentru orice adversar să evolueze în faţa noastră, iar revenirea lui Ibrahimovic ne va ajuta să recuperăm distanţa care ne separă de Manchester City.” – a adăugat Romelu Lukaku.

Manchester United a pierdut teren în duelul pentru câştigarea titlului din Premier League după ce a pierdut în ultima etapă de campionat, scor 1-0 pe arena Stamford Bridge contra actualei campioane a Angliei, Chelsea, în timp ce rivala locală Manchester City s-a impus în partida de pe teren propriu, scor 3-1 împotriva celor de la Arsenal şi a reuşit astfel să îşi consolideze avansul în fruntea clasamentului Premier League, după 11 etape disputate până în prezent.

Romelu Lukaku a avut parte de un debut de sezon excelent în tricoul lui Manchester United, cu şapte goluri marcate până acum şi trei pase de gol. Oamenii lui Jose Mourinho vor evolua în următoarea etapă de campionat pe propria arenă contra celor de la Newcastle United şi nu vor mai putea face niciun alt pas greşit pentru a spera cu adevărat la posibilitatea de a continua lupta de la distanţă cu formaţia pregătită de Pep Guardiola.