Ronaldinho a fost asteptat de suporteri la Milano

Brazilianul s-a declarat extrem de fericit ca va juca pentru rossoneri, iar AC Milan ii va permite sa participe la Jocurile Olimpice de la Beijing

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
16 iulie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Ronaldinho a parasit Barcelona in aceasta dimineata in jurul orei 11 (ora Spaniei) impreuna cu Adriano Galliani la bordul avionului personal al lui Silvio Berlusconi. In jurul orei 12.30 (ora Italiei) a aterizat pe aeroportul Milano Malpensa unde era asteptat de un mare numar de suporteri ai lui Milan care l-au intampinat plini de entuziasm, scandand neintrerupt „Ronaldinho-Ronaldinho”.

Imediat dupa ce a coborat din avion, brazilianul a acordat un prim interviu pentru Milan Channel, post care a transmis in direct sosirea noului star al lui Milan inca dinainte de aterizarea avionului.

„Sunt foarte fericit ca, dupa atata timp, sunt in sfarsit aici”, a declarat fostul decar al Barcelonei. „Sunt foarte fericit ca am ajuns la Milan si sper sa aduc multa bucurie tuturor. Trebuie sa confirm faptul ca mi-am dorit cu ardoare sa joc la Milan. Multe lucruri s-au intamplat, dar acum sunt in sfarsit Rossonero. Sunt fericit ca sunt aici si, repet, sper sa ii fac si pe fanii lui Milan fericiti”.

„Este extraordinar ca voi juca alaturi de atatia brazilieni dar si alaturi de ceilalti mari campioni care imbraca tricoul lui Milan”, a adaugat atacantul. „Sunt foarte fericit pentru tot ce se intampla”.

Ronaldinho are un motiv in plus de bucurie, noul sau club dandu-i deja acordul sa participe la Jocurile Olimpice, favor pe care FC Barcelona i-l refuzase.

„Respectam obligatiile pe care le avea inainte sa vina la Milan”, a declarat vicepresedintele milanez Adriano Galliani. „Daca ar fi fost deja Rossonero, nu i-am fi permis sa mearga, dar acum nu avem incotro si il vom lasa sa participe la Olimpiada”.

Presa italiana vorbeste deja despre „efectul Ronaldinho” dupa ce clubul lombard a vandut astazi 5230 de abonamente pentru noul sezon.