La Liga
Real Sociedad
Real Sociedad
21
Sevilla
Sevilla
Marko Dmitrović 4 (a)
Umar Sadiq 22
Youssef En-Nesyri 60

Real Sociedad 2-1 Sevilla. Două eliminări directe adâncesc criza formației andaluze

Sergio Ramos și Jesus Navas au văzut roșu direct în meciul Real Sociedad - Sevilla, scor 2-1.

Rezumat realizat de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
26 noiembrie 2023
Gol spectaculos marcat de Umar Sadiq în meciul Real Sociedad - Sevilla, scor 2-1
Gol spectaculos marcat de Umar Sadiq în meciul Real Sociedad - Sevilla, scor 2-1
 • Fără să etaleze cel mai bun joc, Real Sociedad a profitat de criza pe care o traversează Sevilla și s-a impus cu 2-1, într-un meci în care oaspeții au avut momente în care au avut argumente să spere într-o revenire de la 0-2, dar pe care l-au terminat în dublă inferioritate numerică.
 • Meciul de la San Sebastian a început practic de la 1-0, după ce mingea respinsă de portarul Dmitrovic la o lovitură liberă executată de Barrenetxea în minutul 3 a luat un efect ciudat și a intrat în poartă.
 • Scorul pauzei, 2-0, a fost stabilit încă din minutul 22 printr-o execuție spectaculoasă de la 30 metri a lui Umar Sadiq, care în acest meci a bifat 75 de minute, cele mai multe în actualul sezon după ruptura ligamentelor încrucișate pe care a suferit-o în septembrie 2022 și care l-a ținut în afara terenului timp de nouă luni.
 • Sevilla a demonstrat spirit în repriza secundă în care Youssef En Nesyri a redus din diferență cu o lovitură de cap în minutul 60, apoi tot el a avut o mare ocazie de egalare când a șutat la încheietura barelor dintr-o poziție liberă în centrul careului formației basce.
 • Sevilla a rămas în inferioritate numerică după o intrare dură a lui Sergio Ramos, la care arbitrajul video a intervenit pentru a înăspri pedeapsa la eliminare directă, după ce centralul partidei îi acordase în timpul jocului al doilea galben. În tensiunea creată pe gazon Jesus Navas a văzut și el roșu directă, astfel că Sevilla a terminat meciul cu doar opt jucători de câmp.
 • Grație acestei victorii Real Sociedad urcă cel puțin până luni seara pe locul 5 în clasamentul din Spania și se apropie la 6 puncte de locul 4 ocupat acum de Barcelona, în timp ce pentru Sevilla meciul de cupă cu modesta Quintanar rămâne singura victorie din ultimele 10 meciuri în toate competițiile, iar formația andaluză mai are doar puncte avans față de primul loc retrogradabil.
Real Sociedad - Sevilla 2-1, fișa tehnică

ECHIPELE în meciul Real Sociedad - Sevilla: Sergio Ramos, primele minute pentru Sevilla după 29 de zile

Slide spre stânga pentru a vedea echipele de start, schimbările și notele jucătorilor

Statisticile meciului Real Sociedad - Sevilla 2-1

Real Sociedad
Șuturi Real Sociedad
 • Total: 11
 • Pe poartă: 8
49-51
Posesie (%)
 • Real Sociedad
 • Sevilla
Sevilla
Șuturi Sevilla
 • Total: 8
 • Pe poartă: 2
Total șuturi (inclusiv în blocaj)
11
8
Șuturi pe poartă
8
2
Șuturi pe lângă poartă
3
4
Faulturi comise
22
8
Cornere
4
4
Cartonașe galbene
2
1
Parade portar
1
7
Total pase
398
409
Pase completate
306
310
Acuratețe pase
77%
76%