Thierry Henry ar putea juca din 2010 la Miami

Internationalul francez Thierry Henry ar putea contribui substantial la crearea unei echipe sora a lui FC Barcelona la Miami.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
15 noiembrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Marcelo Claure, omul de afaceri de origine boliviana alaturi de care oficialii Barcelonei incearca sa construiasca o echipa sora la Miami care sa evolueze in Major League Soccer, a declarat pentru postul de radio catalan Ona FM ca Thierry Henry ar putea evolua la noua echipa incepand cu 2010.

„Am discutat cu Barça despre posibilitatea ca un jucator important de la prima echipa sa vina sa joace la Miami in 2010 si s-a mentionat numele lui Henry. Deocamdata a fost o simpla discutie si vom vedea la momentul respectiv in functie de prioritatile Barcelonei. Jucatorul in cauza va fi ales de un comitet tehnic special, format din experti”.

„Henry este unul dintre canditati si personal cred ca este persoana ideala pentru ca in toate interviurile acordate presei din America si-a exprimat intotdeauna admiratia pentru aceasta tara. Pe lista sunt insa si alte nume”.

Ce parere aveti despre trecerea lui Henry la echipa sora a Barçei de la Miami?


1 comentariu

kimi
16 noiembrie 2008
Ar fi o miscare inteligenta. Totul e sa mai reziste el pana in 2010 :)