Henry: "Inca nu am castigat nimic"

Thierry Henry a ramas cu picioarele pe pamant dupa hattrickul marcat contra Valenciei.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
7 decembrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Thierry Henry a raspuns criticilor din ultima vreme printr-o evolutie entuziasmanta contra Valenciei, rasplatita printr-un hattrick. Internationalul francez si-a pastrat insa tonul moderat dupa meci, declarand plin de modestie ca „cel mai important lucru este ca am castigat trei puncte. Sunt fericit ca am marcat pentru ca am ajutat echipa sa castige. Uneori golurile vin de la Messi, alteori de la Eto’o si cateodata de la altcineva”.

Intrebat care este diferenta dintre echipa Barcelonei de anul acesta si cea de anul trecut, francezul a replicat: „Nu stiu exact, dar vrem sa continuam asa pentru ca fanii sunt fericiti si noi la fel”.

„Inca nu am castigat nimic”, a observat insa Henry. „Trebuie sa fim atenti la fiecare meci si acum trebuie sa ne concentram asupra meciului cu Sahtior, apoi asupra celui cu Real Madrid. Astazi [inaintea meciului cu Valencia] stiam deja rezultatul lui Villarreal, ne-am dorit sa castigam si am reusit”.

In ceea ce priveste meciul cu Real Madrid, Henry a spus ca „ne dorim cele trei puncte, dar o echipa in criza joaca intotdeauna mai bine in astfel de meciuri”.


1 comentariu

otto sfg
16 ianuarie 2009
Am fost la acest meci si a fost cea mai frumoasa zi din viata mea!!!!!!!!