Jose Mourinho, pregătit să aducă un înlocuitor pentru Paul Pogba

Antrenorul lui Manchester United, Jose Mourinho, este dispus să renunţe la Paul Pogba în vederea sezonului viitor şi se află în căutarea unui posibil înlocuitor pentru mijlocaşul francez

Jose Mourinho, Paul Pogba (Manchester United)
26 martie 2018

Conform informaţiilor apărute recent în presa britanică, tehnicianul portughez al celor de la Manchester United, Jose Mourinho, este decis să efectueze o remaniere complexă a lotului în vederea stagiunii viitoare, iar unul dintre cei mai importanţi jucători care ar putea părăsi gruparea de pe Old Trafford este Paul Pogba. Tânărul mijlocaş francez, adus de Manchester United de la Juventus în vara lui 2016, nu a reuşit să se impună în formaţia “Diavolilor”, iar relaţia lui cu antrenorul portughez a fost în multe momente tensionată, astfel că o despărţire de Manchester United la finalul actualei stagiuni nu reprezintă un scenariu complet imposibil. Paul Pogba a început ca titular în doar patru din cele mai recente 11 meciuri şi nu a fost prezent în echipa de start la ultima partidă jucată de Manchester United, contra celor de la Brighton, contând pentru calificarea în semifinalele FA Cup.

Toni Kroos pare a fi principala ţintă a formaţiei aflate pe locul al doilea în clasamentul Premier League, deşi Real Madrid nu va fi uşor de convins să renunţe la jucătorul german în vârstă de 28 de ani. Internaţionalul german a fost foarte aproape de a semna cu Manchester United în urmă cu patru ani, când în cele din urmă a ales să se transfere la Real Madrid pentru o sumă de doar 26 milioane de euro, având în vedere faptul că avea un contract valabil doar pe încă un an cu Bayern Munchen.

Presa din Anglia înaintează de asemenea varianta Marco Verratti, mijlocaşul italian al lui Paris Saint-Germain, care nu pare intenţionat să mai continue la viitoarea campioană a Franţei, deşi foarte probabil viitorul său va depinde inclusiv de numele antrenorului care va prelua pe Paris Saint-Germain începând cu stagiunea 2018-2019.

Presa din Italia discută inclusiv despre un interes al lui Manchester United pentru mijlocaşul lui Napoli, Jorginho, al cărui impresat a fost prezent recent la o întâlnire cu oficialii “Diavolilor”. Joao Santos, impresarul lui Jorginho, a participat la meciul amical disputat vineri de echipa naţională a Italiei împotriva Argentinei, pe Etihad Stadium din Manchester, şi nu a pierdut ocazia de a discuta despre viitorul jucătorului pe care îl reprezintă.