Messi vorbeste despre jocul sau si Guardiola dar evita sa ii raspunda lui Cristiano Ronaldo

Prezent la lansarea jocului Pro Evolution Soccer 2009, Lionel Messi a lamurit cateva chestiuni in care a fost implicat in ultima vreme.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
19 noiembrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Prezent la lansarea jocului Proevolution Soccer 2009 pe coperta caruia se afla chiar poza sa, Lionel Messi a tinut sa lamureasca unele subiecte de presa care l-au avut ca personaj central in ultima vreme.

Referitor la discutia avuta cu antrenorul Pep Guardiola cu privire la participarea sa la amicalul Scotia – Argentina si interpretata de jurnalisti ca o ruptura intre cei doi, tanarul atacant a spus: „Nu se poate face polemica din orice cuvant pe care il spun eu. In ziua respectivului meci Barcelona are antrenament si eu voi fi acolo. Inca din primul moment, Guardiola a fost alaturi de mine si m-a ajutat sa devin mai bun, nu doar pe teren”.

Messi crede ca Barcelona a redevenit in acest sezon un punct de referinta in fotbalul european datorita nivelui de joc al echipei si al coeziunii grupului.

In ceea ce priveste nivelul sau personal de joc, atacantul argentinian spune ca pentru actualul sezon si-a propus sa isi imbunatateasca rolul de pasator, mai ales in ceea ce priveste pasele decisive, lucru pe care de altfel ii reuseste foarte bine meci de meci.

Intrebat ce parere are despre declaratia lui Cristiano Ronaldo care spusese in urma cu cateva zile ca se considera nu doar cel mai bun jucator din Europa dar si al doilea si al treilea ca valoare, Messi a evitat o replica directa si a preferat sa spuna ca pe el il intereseaza doar echipa sa.