Sase saptamani de absenta pentru Iniesta, care va pierde El Clasico

Andres Iniesta va lipsi sase saptamani dupa ce s-a accidentat in meciul cu FC Basel.

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
5 noiembrie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Andres Iniesta a solicitat schimbarea in minutul 67 al meciului cu FC Basel iar stafful medical al echipei l-a diagnosticat cu entorsa la genunchiul drept. Desi o investigatie amanuntita va fi facuta in cursul zilei de miercuri, se pare ca mijlocasul va absenta de pe gazon in urmatoarele sase saptamani.

Vestea este cat se poate de proasta pentru antrenorul Josep Guardiola, aceste sase saptamani putand cantari decisiv in economia campionatului. Iniesta va pierde cu siguranta intalnirile cu Valladolid, Recreativo Huelva, Getafe, Sevilla, Valencia si Real Madrid si posibil si meciul cu Villarreal, ultimul pe care catalanii il vor sustine in 2008.


3 comentarii

Shininq
5 noiembrie 2008
Asta intradevar este o veste proasta. Andres este un jucator extrem de important pentru echipa. Asta este, acum trebuie sa ne descurcam fara el.
FCBARCELONA
7 noiembrie 2008
ce pacat ca s-a accidentat,dar sunt si inlocuitori destul de capabili s-i tina locul
yo!
8 noiembrie 2008
Astept revenirea cu mare interes