Sase tineri promitatori la FC Barcelona

Barcelona domina un top realizat de Don Balon, care vede in Messi, Assulin, Bojan Krkic, Martin Caceres, Pique si Thiago Alcantara viitoare staruri

Articol scris de - inițiatorul proiectului FootballClub.ro, urmăritor fidel al meciurilor din La Liga, Premier League și Bundesliga, cu peste 1000 de cronici și alte articole scrise despre FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Bayern Munchen, Borussia Dortmund sau PSG.
29 iulie 2008
FootballClub.ro
FootballClub.ro

Saptamanalul spaniol Don Balon a publicat o lista a celor mai promitatori tineri fotbalisti nascuti dupa 1986 din lume. Sase dintre jucatorii ce se regasesc pe aceasta lista sunt legitimati la FC Barcelona, acesta fiind clubul cu cei mai multi nominalizati.

Cei sase jucatori ai Barçei sunt Bojan Krkic (Spania, 18 ani), Gai Assulin (Israel, 17), Martin Caceres (Uruguay, 21), Lionel Messi (Argentina, 21), Gerard Piqué (Spania, 21) si Thiago Alcantara (Italia, 17).

Alaturi de acestia, pe lista se mai afla alti doi jucatori care au fost legitimati in trecut la FC Barcelona: Cesc Fabregas (Spania, Arsenal, 21 de ani) si Giovani dos Santos (Mexic, Tottenham, 19 ani).

Dintre jucatorii care intra in vederea oficialilor de pe Camp Nou ca posibile tinte pentru viitoarele campanii de transferuri ii regasim pe lista pe Sergio ‘Kun’ Aguero (Argentina, Atletico Madrid, 20 de ani) si Karim Benzema (Franta, Olympique Lyon, 21).

Pe lista publicata de Don Balon se afla si doi jucatori romani: Laszlo Sepsi (Benfica, 21 de ani) si Bogdan Stancu (Steaua, 21).


3 comentarii

messi19
13 ianuarie 2009
da iago????si ala e super talent
Shininq
14 ianuarie 2009
Iago s-a transferat in vara la Juventus. Il stiam si eu de pe la nationala de tineret a Spaniei unde l-am vazut jucand foarte bine de cateva ori.
messi19
14 ianuarie 2009
stiu ca s-a transferat....dar aici e pomenit si de cesc si gio...dar de iago nimic