Trei absenţe importante pentru Manchester United înainte de meciul cu Tottenham

Antrenorul lui Manchester United, Jose Mourinho, a discutat despre situaţia jucătorilor indisponibili înaintea meciului de Premier League cu Tottenham

Jose Mourinho, Manchester United
30 ianuarie 2018

Antrenorul portughez al celor de la Manchester United, Jose Mourinho, a discutat despre situaţia jucătorilor indisponibili în vederea meciului pe care echipa sa îl va disputa cu Tottenham, programat miercuri seara pe Wembley Stadium din capitala Angliei, contând pentru etapa cu numărul 25 din Premier League. “Diavolii” nu au întâmpinat probleme în meciul precedent, disputat cu Yeovil Town, şi au obţinut calificarea în următoarea rundă din FA Cup, iar pentru tehnicianul portughez vestea bună este reprezentată de faptul că Manchester United începe să îşi recupereze jucătorii, în special în vederea unei perioade aglomerate, cu partide atât în campionat, cât şi în FA Cup, respectiv UEFA Champions League, după ce Jose Mourinho s-a confruntat cu probleme din acest punct de vedere în lunile precedente.

Intervievat de MUTV, Jose Mourinho, a recunoscut că este bucuros pentru posibilitatea de a avea la dispoziţie mulţi jucători şi de a relua astfel lotul: “Desigur, adevărata problemă este atunci când nu te poţi baza pe mulţi jucători din cauza accidentărilor sau a suspendărilor, atunci apar dificultăţile. În momentul în care tot lotul este disponibil există multă calitate şi poţi să alegi în funcţie de mai multe criterii, acestea sunt problemele bune.” – a explicat tehnicianul portughez.

Daley Blind rămâne indisponibil ca urmare a unei accidentări suferite la începutul lunii, în timp ce Zlatan Ibrahimovic şi Eric Bailly sunt aşteptati să revină pe teren la jumătatea lunii februarie, iar staff-ul medical al lui Manchester United va spera să îi poată recupera până la meciul cu FC Sevilla din UEFA Champions League. Totuşi, atacantul suedez s-ar putea despărţi de gruparea de pe Old Trafford în această iarnă, pentru a-şi continua cariera în MLS.

Pentru “Diavoli”, care vin după cinci succese consecutive, urmează alte cinci partide în trei competiţii diferite de-a lungul următoarelor trei săptămâni, însă duelul cu Tottenham poate fi considerat cel mai dificil, Manchester United fiind fără victorie pe terenul formaţiei londoneze în ultimele cinci întâlniri directe. Jose Mourinho se va putea baza si pe Alexis Sanchez, al cărui transfer a fost finalizat recent de la Arsenal, în tentativa de încheia pe poziţia secundă la nivelul campionatului (“Diavolii” au trei puncte avans faţă de campioana Angliei, Chelsea, în clasamentul Premier League), precum şi de a avea parte de un parcurs cât mai lung în UEFA Champions League.