Sergio Aguero, indisponibil cu Chelsea după ce a fost implicat într-un accident rutier

Sergio Aguero a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc în Olanda şi ar putea lipsi de pe teren până la două luni

Sergio Aguero, implicat într-un accident rutier
29 septembrie 2017

Atacantul celor de la Manchester City, Sergio Aguero, a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc în Olanda, după cum informează presa din ţara sa natală. Jucătorul în vârstă de 29 de ani se întorcea de la un concert în Amsterdam, când taxiul care ar fi trebuit să îl ducă la aeroport a fost implicat într-un accident. Sergio Aguero se afla în capitala Olandei pentru a asista la un concert susţinut de columbianul Maluma, care a postat o fotografie cu cei doi pe Instagram, în timp ce jucătorul argentinian semna pe un tricou al lui Manchester City.

Sergio Aguero începuse stagiunea într-o manieră excelentă alături de echipa lui Pep Guardiola, reuşind să marcheze şapte goluri pentru Manchester City de-a lungul celor opt apariţii de până acum. Evoluţiile şi golurile sale au ajutat pe City să se menţină pe primul loc al clasamentului din Premier League, însă acum vârful argentinian ar putea lipsi de pe teren în următoarele 6-8 săptămâni şi nu va putea fi astfel prezent la meciul important pe care Manchester City îl va disputa sâmbătă seara împotriva campioanei Chelsea, pe Stamford Bridge.

Antrenorul spaniol Pep Guradiola va trebui de asemenea să se descurce multă vreme şi fără fundaşul Benjamin Mendy, a cărui accidentare la genunchi a fost confirmată joi seara. Internaţionalul francez a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept şi a fost operat vineri, la o clinică din Barcelona. Jucătorul adus în această vară de la AS Monaco va fi la rândul său indisponibil în următoarele luni, însă pentru Manchester City absenţa cea mai importantă va fi cu siguranţă cea a lui Sergio Aguero. Atacantul argentinian mai are nevoie de un singur gol pentru a egala recordul lui Eric Brook, cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City, cu 178 de reuşite.